2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

284 بازدید | 38 پست

هیچکی به من گوش نمی‌ده هیچکس صدامو نمیشنوه هیچکس صدای هق هق مو نمیشونه هیچکس نمی‌فهمه چقدر بهم داره فشار میاد حالم بده منی که سر درد دلهای همه نشستم و گوش دادم ولی هیچکس حاضر نشد چند کلمه از درد دلهای  منو گوش کنه خیلی بده آدم تنها بشه خیلی فکر کن توی خوشی هات همه دارن خودشون میکشن کنارت باشن ولی توی حال بدت مهم ترین آدم های زندگیت حتی توی اولیت قرارت ندن خیلی تاسف داره خیلی

سلام عزیزدلم من مشاور هستم اگه نیاز داشتی حتما امضامو یه نگا بنداز🌱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ی ما اگه میان هزاران نفر هم باشیم در نهایت باز تنهاییم و فقط خداست که از اول تا آخر کنار ما میمونه و شنونده ی تموم دردها و حرفامونه...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
حالم برای این بده که شریک زندگیم فکر می‌کنه فقط محبت باید از طرف من باشه من واقعا خسته شدم 

میدونی همیشه همینجوریه مایی که از زندگی خودمون میزنیم برای دیگران همیشه به فکر این و اونیم...موغه دردامون تنهاترینیم...

تو هم محبت نکن بهش تا بفهمه چه طعمی داره 

متاسفانه اونجوری خیلی بدتر میشه دعوامون من میفهمم پکره بهش میگم چیشدع  اینا میگه هیچی می‌خوام بهش بگم یعنی اینقدر محرم نیستم بدونم چرا پکری ؟بنظرتون خوبه؟

میدونی همیشه همینجوریه مایی که از زندگی خودمون میزنیم برای دیگران همیشه به فکر این و اونیم...موغه در ...

هیچکس مثل ما نمیشه برامون...انقد خودمون ساده دل و مهربونیم از بقیه م انتظار داریم مث ما باشن...ولی انتظار بیخودیه

میدونی همیشه همینجوریه مایی که از زندگی خودمون میزنیم برای دیگران همیشه به فکر این و اونیم...موغه در ...

واقعا ازش دلگیرم اینقدر بغض کردم حس میکنم غم باد شده 

هیچکس مثل ما نمیشه برامون...انقد خودمون ساده دل و مهربونیم از بقیه م انتظار داریم مث ما باشن...ولی ا ...

آخه خواهر من شوهر بقیه رو میبینم باهاشون خوبن واقعا دلم برای خودم می‌سوزه شوهر بقیه رو میبینم همه چیو بهشون میگن 

آخه خواهر من شوهر بقیه رو میبینم باهاشون خوبن واقعا دلم برای خودم می‌سوزه شوهر بقیه رو میبینم همه چی ...

هرکسی یه اخلاقی داره خوب...محبت کردن زیاد هم دلیل بر دوس داشتن زباد نیست..بعضیا اخلاقشون اینجوریه که زیاد محبت میکنن،بعضیا کمتر محبت میکنن ولی خیییییلی بیشتر از بقیه عاشقن