2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 102 پست
خب تو جنگ جهانی دوم چین و‌کره و ژاپنم بود دیگ عزیزم 😐

تو جنگ جهانی دوم همه کشورها درگیر بودند ، همه کره ژاپنی و چینی ها که نیومدن فقط افغانستان برای زاد و ولد 😂 اینجوری باشه کره و ژاپن و چین تو ایرانم بوده و ایرانیا هم تو کره ژاپن و چین بودن 

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
نه عزیزم من چند تا دختر خانوم افغان رو میشناسم که کپبه دخترای ایرانی هستن واقعا زیبا هستن ، خودشون گ ...

خب من تاجیک افغانستانم پدرمم از شهر کندز افغانستان اما چهرم اصلا شبیه این افغانهایی ک میبینید نیست بعدم بیشتر افغانهای اصیل نیومدن ایران ک بیشتر همینایی ک اصلا نژاذشونم از افغانستان نیست اومدن ما بهشون میگیم قوم هزاره 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چین ژاپن کره ؟ نه بابا مال کشور مغولستان هستن ، مغول حمله کرده چی ربطی به چین کره ژاپن داره ؟

یه مقداری تاریخ و جغرافیا مطالعه بفرمایید 

سلطه مغول در زمان چنگیز خان رو مطالعه بفرمایید 

ارتباط مغول با چین رو همچنین و اصلا تاریخ چین رو 

تعصب کور و کر است متاسفانه 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
اخه اصلا زشت نیس خیلیم ناز و خاصه😍

این ک از روح بلند و مهربونیته گلدختر

اما منظور حرفم اینه بالاخره هس زشت و زیبا کاش درون و تفکر ادما زشت نباشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
تو جنگ جهانی دوم همه کشورها درگیر بودند ، همه کره ژاپنی و چینی ها که نیومدن فقط افغانستان برای زاد و ...

اتفاقا افغانستان بیشتر اومدن مخصوصا تو کوه هاش هنوزم هستن و دارن زندگی میکنن بهشون میگیم کوهستانی هنوزم ک هنوز ک جنگ جهانی نیست خیلی کشورا خاستن افغانستانو بگیرن امریکا چقد در تلاش بود اخرم طالبان گرفت 😕

من ایرانی و مشهدیم ولی واقعا فک میکنم ی جورایی چشام و مدل صورتم شبیه چشم بادومی هاست 😂😂😂

ببين الان تو كشور خودمون نگاه كن يه مثال ريز ميزنم اين كلي نيستااا اكثريته

غربه كشورمون بيشتر سفيد پوست و چشم رنگي پيدا ميشه

جنوب كشورمون بيشتر رنگ پوست سبزه هست

قوم هامون مثلا ترك ها شبيه بهم هستن

كوردها

لرها

و غيره

مشهدم اگه مقداري چشم بادومي هستن بخاطر نزديك بودن به افغانستانه و چهره ها نزديك ميشه

اب و هوا و منطقه تاثير داره 

اتفاقا افغانستان بیشتر اومدن مخصوصا تو کوه هاش هنوزم هستن و دارن زندگی میکنن بهشون میگیم کوهستانی هن ...

اونام موندنی نیستن من مطمعنم یه روز خوب میاد💝❤

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
یه مقداری تاریخ و جغرافیا مطالعه بفرمایید  سلطه مغول در زمان چنگیز خان رو مطالعه بفرمایید  ...

چرا واقعا من باید برم تاریخ افغانستان رو بخونم ؟ مگه افغان ها میان تاریخ ایران رو بخونند ؟ چ ربطی داره ؟ هر نژادی تاریخ کشور خودشو میخونه و ربطی ب سواد نداره 

ولی تا جایی که من خوندم تو کتابا افغان ها از نسل مغولن 

ببين الان تو كشور خودمون نگاه كن يه مثال ريز ميزنم اين كلي نيستااا اكثريته غربه كشورمون بيشتر سفيد ...

من مادرم مازندرانی هست و  سفید پوست چشم رنگی، میگم شاید بخاطر حمله روسیه به شمال ایران دلیلش بوده ، پدرمم سیاه پوسته شبیه بندرعباسی ها ، ولی من فقط چشام و مدل صورتم شبیهشونه 😂  

چرا واقعا من باید برم تاریخ افغانستان رو بخونم ؟ مگه افغان ها میان تاریخ ایران رو بخونند ؟ چ ربطی دا ...

ناراحت نشیا این حرفت کاملا شبیه جهان سومی هاس بعدم ما تاریخ ایرانو خوندیم اگ ب این چیزا باشه پس اصلا نباید زبان انگلیسی و عربی رو یاد بگیرید چون اونحا زندگی نمیکنید ولی دارن تو مدارستون تدریس میشه 

چ خوبه ادم نژاد پرست نباشه 

نسل افغانستان اگ از مغولستان بود اصلا افغانستان وحود نداشت 

اطلاعات داشتنم خیلیم ب سواد ربط داره مثلا شما ک الان سواد نداری خیلی راحت چیزی ک شنیدی رو میگی ک من میدونم نسل افغانستان از مغوله هه 

ناراحت نشیا این حرفت کاملا شبیه جهان سومی هاس بعدم ما تاریخ ایرانو خوندیم اگ ب این چیزا باشه پس اصلا ...

شما تو ایران بودی و مجبور بودی تو مدارس ایران تاریخ ایران رو بخونی ، الان هم خود آمریکایی ها و انگلیسی ها یا هر کشوری تو کشورشون تاریخ کشور خودشون رو میخونن نه تاریخ کشورهای دیگه رو ، الان یک آمریکایی نمیاد تاریخ کشور انگلیس رو بخونه 

و اینکه من نگفتم کلا افغان ها از نسل مغولن ، منظورم چشم بادومی هاشون بود که اونا هم از نسل سربازای مغولن نه کره چین ژاپن :)

ناراحت نشیا این حرفت کاملا شبیه جهان سومی هاس بعدم ما تاریخ ایرانو خوندیم اگ ب این چیزا باشه پس اصلا ...

من اصلا نژاد پرست نیستم ولی یک منبع موثق بیار که چشم بادومی های افغان از نسل کره چین ژاپن ان ؟

شما تو ایران بودی و مجبور بودی تو مدارس ایران تاریخ ایران رو بخونی ، الان هم خود آمریکایی ها و انگلی ...

مغول خلاصه میشه تو چین کره ژاپن 

[QUOTE=268706075]من اصلا نژاد پرست نیستم ولی یک منبع موثق بیار که چشم بادومی های افغان از نسل کره چین ژاپن ان ؟[QUOT

همین گوگل بزن جنگ جهانی دوم بخون فقط چند دقیقه وقتتو میگیره