2777
2789
عنوان

لاغر شدم مَمل هام هم رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 67 پست
کالری شماری بامداد خمار چیه؟باشگاه نمیتونم برم ورزش نمیتونم تو خونه انجام بدم جای بخیه ام درد میگیره ...

همین جمله رو سرچ گوگل کن کالری شماری بامداد خماری نی نی سایت

اگه شیر میدی رژیم نگیر فعلا صبرکن تا هم بدنت ریکاوری بشه هم دوران شیردهی بگذره

من مجرد بودم سفت و گرد و بالا بودن البته باشگاه هم میرفتم بدنسازی کار میکردماز وقتی حامله شدم بدنم خ ...

من باشگاه و اینا نمیرم فک کنم واسه همون اینقدر شل و نرم و افتادست من واقعا همین چند دقیقه ای که میرم حموم چون لباس زیرمو در میارم احساس سنگینی میکنم با اینکه زیاد بزرگم نیستن معمولین ولی از بس شل و افتادن دیوونه شدم دیگه پس باید ورزش کنم

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برکت چیه اه حس میکنی دوتا وزنه سنگین رو سینته حتما سینه هات بزرگ نبوده بدونی چه مصیبتیه مخصوصا تو کش ...

اگه لاغری و دوتا وزنه و سینته خوشبحالت خیلی خوشگلن

مگه سایزش چنده؟(اگه مایل بودی بگو نخواستی هم معذرت میخوام پرسیدم)

همین جمله رو سرچ گوگل کن کالری شماری بامداد خماری نی نی سایتاگه شیر میدی رژیم نگیر فعلا صبرکن تا هم ...

نه خواهر شیر چی کاش شیر میدادم هرکی بچش شیر میده لاغر شده مثل نی قلیون

من یه مدت حالم خیلی بد بود داشتم افسردگی میگرفتم همش گریه حرص جوش عصبانیت دگ شیر به بچه ندادم شیرخشکی شد

من باشگاه و اینا نمیرم فک کنم واسه همون اینقدر شل و نرم و افتادست من واقعا همین چند دقیقه ای که میرم ...

اره ورزش تاثیر داره

اگ باشگاه بری بهت میگناگ تو خونه میخوای انجام بدی دوتا دنبل بردار بزن گوگل ورزش فرم دهی سینه بهت میگه

نه خواهر شیر چی کاش شیر میدادم هرکی بچش شیر میده لاغر شده مثل نی قلیونمن یه مدت حالم خیلی بد بود داش ...

شیر دادن باعث لاغری نمیشه من دوران شیر دهی بدتر چاق شدم

من مجرد بودم سفت و گرد و بالا بودن البته باشگاه هم میرفتم بدنسازی کار میکردماز وقتی حامله شدم بدنم خ ...

شما چه مدت میرفتی باشگاه که سینه ها سفت و گرد و بالا شدن ؟ رژیم خاصی داشتی یا نه ؟

و اینکه در هفته چند روز باشگاه میرفتی ؟

نه خواهر شیر چی کاش شیر میدادم هرکی بچش شیر میده لاغر شده مثل نی قلیونمن یه مدت حالم خیلی بد بود داش ...

من بچم تایازده ماهگی رفلاکسپنهان الرژی شدیداشت ۷ماه رژیم بدون پروتین گاوی داستم اون ب کنار. رفلاکسش کم کم خوب شد قبلنابالامیاوردشیرنمیخور الان ۱۴ماهشه فقططط شیرمیخوره ینی یسره بدوبدوبازی میاد میگه می می استخونام زده بیرون شوهرم میگف غذازیادبخور خودتوببین بهش غذابده شیرنخوره ولی اشتهاش خیلی کمه بخوره ام باز میاد میگه می می. ولی شکر ک رفلاکسش خوب شد

شما چه مدت میرفتی باشگاه که سینه ها سفت و گرد و بالا شدن ؟ رژیم خاصی داشتی یا نه ؟و اینکه در هفته چن ...

من دوسال مداوم میرفتم

رژیم مربی داده بوده مصرف پروتئینم بالا بود

در هفته ۳ الی ۴ روز میرفتم بیشتر بری عضله میسوزنی تا بسازی