من مجرد بودم سفت و گرد و بالا بودن البته باشگاه هم میرفتم بدنسازی کار میکردماز وقتی حامله شدم بدنم خ ...
من باشگاه و اینا نمیرم فک کنم واسه همون اینقدر شل و نرم و افتادست من واقعا همین چند دقیقه ای که میرم حموم چون لباس زیرمو در میارم احساس سنگینی میکنم با اینکه زیاد بزرگم نیستن معمولین ولی از بس شل و افتادن دیوونه شدم دیگه پس باید ورزش کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خواهر شیر چی کاش شیر میدادم هرکی بچش شیر میده لاغر شده مثل نی قلیونمن یه مدت حالم خیلی بد بود داش ...
من بچم تایازده ماهگی رفلاکسپنهان الرژی شدیداشت ۷ماه رژیم بدون پروتین گاوی داستم اون ب کنار. رفلاکسش کم کم خوب شد قبلنابالامیاوردشیرنمیخور الان ۱۴ماهشه فقططط شیرمیخوره ینی یسره بدوبدوبازی میاد میگه می می استخونام زده بیرون شوهرم میگف غذازیادبخور خودتوببین بهش غذابده شیرنخوره ولی اشتهاش خیلی کمه بخوره ام باز میاد میگه می می. ولی شکر ک رفلاکسش خوب شد