2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 102 پست
مغول خلاصه میشه تو چین کره ژاپن 

مغول یک کشور هست و نژاد مغول ها با کره چین ژاپن فرق داره 

الان نژاد هم چین ژاپن کره هم با هم فرق داره 

مثلا کره کاملا نژادش با چین جداست ولی به ژاپن خیلی نزدیکه 

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
مغول یک کشور هست و نژاد مغول ها با کره چین ژاپن فرق داره  الان نژاد هم چین ژاپن کره هم با هم ف ...

اونا با مغولها یکی شده بودن زمان جنگ وقتیم ک اومدن افغانستان زادو ولد کردن 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا با مغولها یکی شده بودن زمان جنگ وقتیم ک اومدن افغانستان زادو ولد کردن 

اینا رو پیدا کردم که میگه مغول ها منشاشون فقط از کره هست

*هر دو تجزیه و تحلیل شواهد ژنتیکی منشا کره ای ها از مغولستان های آسیای مرکزی را نشان دادند . علاوه بر این، کره ای ها بیشتر با ژاپنی ها مرتبط هستند و از چینی ها کاملاً دور هستند 

* مغولها چینی هستند یا کره ای؟

مغول‌ها و کره‌ای‌ها قومیتی هستند که از نظر قومی با قرن‌ها تاریخ بریده شده‌اند. در قرن سیزدهم، مغولستان سراسر چین و شبه جزیره کره را در نوردید و در آستانه حمله به ژاپن بودند تا اینکه چندین فاجعه دریایی نظر آنها را تغییر داد .

اینا رو پیدا کردم که میگه مغول ها منشاشون فقط از کره هست *هر دو تجزیه و تحلیل شواهد ژنتیکی منشا کره ...

عزیزم قشنگ متوجه نشدی مطلبو 

داره میگ ب وضوح ک از چین و کره بودن میخاستن ژاپنم فتح کنن در کل ترکیب این سه تا میشه مغول حالا بیخیال من هرچی بگم شما حرف خودتو میزنی من استادم ک ایرانی بود خودش قشنگ برامون تشریح کرد حالا شما نمیخای قبول کنی اون دیگ مشکل من نیست نسل افغانستان از هیچکس نیس و اینایی ک میبینید و میگید افغانی اینا از نسل مغولن ک تو افغانستان زاد و ولد کردن پدراشون حتی اینا ب دست طالبان میوفتادن ی زمانی گوش و بینیشونو‌ میبریدن 

عزیزم قشنگ متوجه نشدی مطلبو  داره میگ ب وضوح ک از چین و کره بودن میخاستن ژاپنم فتح کنن در کل ت ...

نه میگه کره از نسل مغولستان آسیای مرکزی هست ولی سالهاست که از نظر نژادی از کره هم جدا شده و اینکه مغول ها به کره و چین حمله کردند ولی ب دلیل طوفان ب ژاپن حمله نکردند و نوشته

۱۰ اوت 1945، بیش از بیست و چهار ساعت پس از آن که اولین سربازان مغولستان به همراه متحدان شوروی خود از مرز عبور کردند و وارد چین تحت اشغال ژاپن شدند ، خورال کوچک، پارلمان مغولستان اعلامیه رسمی جنگ علیه ژاپن صادر کرد 

و اینکه تو جنگ جهانی دوم چین ژاپن کره با مغول ها جنگ داشتند 

بنظرم به چشم بادومی ها ی افغان و خاوری های ایران خیلی بهشون ظلم شده ، نباید انقدر نژاد پرست باشیم ، خدا انشالله هیچ کس رو گرفتار ظلم نکنه  💔 

عزیزم قشنگ متوجه نشدی مطلبو  داره میگ ب وضوح ک از چین و کره بودن میخاستن ژاپنم فتح کنن در کل ت ...

من واقعا میرم جدا سر این مطلب مطالعه میکنم 😂😂😂  بعد تاپیک میزنم قشنگ توضیح میدم 😂😂😂

مغولها نسلشون از این سه تا کشور (چین ، ژاپن ، کره ) جداست ولی خوب نسل هاشون با مغول ها یک جورایی مخلوط شده ، الان کره ای ها تقریبا به مغول ها از نظر نژاد یکی هستن

چرا واقعا من باید برم تاریخ افغانستان رو بخونم ؟ مگه افغان ها میان تاریخ ایران رو بخونند ؟ چ ربطی دا ...

تاریخ و جغرافیای جهان رو عرض کردم 

تغییرات اقلیمی 

تغییرات دی ان ای بر اساس محیط .... ژنهای تطبیق یافته علت تطابقشون 

بسیار لذت بخشه و پرده ها از جلوی چشم انسان کنار میره 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
ناراحت نشیا این حرفت کاملا شبیه جهان سومی هاس بعدم ما تاریخ ایرانو خوندیم اگ ب این چیزا باشه پس اصلا ...

دقیقا 

من خودم از سادات افغانستانم . چهره هامون اصن شبیه افغانیا نیس . 

ما از نسل و نژاد عربها هستیم و نسب مون به  امام سجاد بر میگرده 

البته میدونم دیر شده واسه پست گذاشتن😂

ولی تاپیک و اتفاقی دیدم 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
ناراحت نشیا این حرفت کاملا شبیه جهان سومی هاس بعدم ما تاریخ ایرانو خوندیم اگ ب این چیزا باشه پس اصلا ...

شما تاریخ ایرانو خوندی چون تو ایران رفتی مدرسه 

بعدشم ناراحت نشی ها ولی جهان سومی بودن یعنی این که تاریخ افغانستان رو بازبان بین المللی وزبان قرآن یکی بدونی 

شما تو کشور خودت بری لازم نیست تاریخ ایران بخونی 

اگرم خوندی ایراد ندارد چون افغانستان یه زمانی مال ایران بوده  

ما کلا اینجوریم ک با قسم و ایه باید ثابت کنیم افغان هستیم 😂😂

ببخشید خواهر الان شما سنی هستید یا شیعه.من افغان‌هایی دیدم شبیه خود ایرانی ها هستن سنی هستند و بعضی هاتون شبیه مغولها هستند چشم هاشون وشیعه

ببخشید خواهر الان شما سنی هستید یا شیعه.من افغان‌هایی دیدم شبیه خود ایرانی ها هستن سنی هستند و بعضی ...

سلام عزیزم من سنی هستم تاجیک