2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر املا فردا با گریه خوابید

5412 بازدید | 156 پست

واقعا جیگرم واسش سوخت،خیلی افتتاح نیست اما خیلی خوبم نیست نمیدونم این حجم از درس و لغتهای زیاد برای بچه کلاس اولی لازمه؟چیکار کردین املا بچهاتون خوب شد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب لازمه باید پس فردا خوندن و نوشتن رو که یاد داشته باشن دیگه من خودم کل دبستان املام بیست بود مامانمم باهام کار نکرد من خیلی کتاب و اینا کنجکاو بودم برای همین ناخودگاه با کلمه ها آشنا میشدم

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

صد مدل املا داریم ،تو کانال های اموزشی سرچ کن

حروف بهم ریخته، پازل حروف،، املا در گوشی ،املا دیواری، املا سفره ای...

از روشها و ابزارهای مختلف (ماژیک، تخته وایت برد، سرامیک کف سالن...) استفاده کن که خسته نشه....

عزیزم منم دخترم کلاس اوله اصلا نه خودت حساس باش نه بزار دخترت حساس بشه مهم یادگیری تو کلاس اول

حتی ممکنه همون غلط نوشتن تو املا باعث بشه هیچ وقت اون کلمه یادش نره

معلم کلاس اول دختر بزرگم قبلا میگفت حتی ما تقلب رو برای بچه کلاس اول سخت نمیگیریم شاید همون تقلب اون مطلب رو تا همیشه یاد بگیره

ببین اسی جون

چه املا دارن

چه ندارن

تو هر شب و هر شب یه املای دو سه خطی بگیر

چاشنی بازی کنارش باشه ک بهتره♥️

مثلا املا روی بادکنک با ماژیک

املا با انگشت روی سینی پُر از نمک

اینم بگم

قبل از املا

از روی متن درس روخوانی کنه

کلمات توی حافظه تصویری ثبت میشن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
کتابهای ابتدایی الان واقعا مسخرست .بسیار چرت و غیر کاربردی واصلا کتابها اصولی نیستن و بسیار محتواهای ...

یه کتاب گفته خریدیم به اسم دیکته شب جملاتی داخلشه که من پشمام میریزه