2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

303 بازدید | 19 پست

مدتي بود ك با يكي درارتباط بودم اوايل كه بيكار بود و ب پاش موندم هرچي شد گفتم اشكالي نداره توقعي ازش نداشتم طوري ك يبار كافه نرفتيم همو ميديديم يه چيزي ميگرفت همون تو ماشين ميخورديم و خلاصه پسر خوبي بود منتهي از نظر مالي خيلي ضعيف يبار بحثمون شد ب روش آوردم ك واسم خرجي نميكنه ناراحت شد گفت من همينم ك هستم همينجوري تو از اولشم منو همينجوري ديدي و قبول كردي پس الان نبايد غر بزني درصورتي كه من همه چيز واسم فراهم بوده و وضع مالي خوبي داريم و من فقط ميخواستم شرايط اونو درك كنم

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

دوسش داری؟

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگ الان نتونی تو آینده هم نمیتونی کنار بیایی با کسی ازدواج کن ک بتونه توقعاتو تا حدی بر آورده کنه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

به طور منطقی حق با اقاس شما اینجوری پذیرفتی

اما شرف کو؟

چرا ادما اینجوری شدیم

باید کمی شرف و مردانگی میذاشت و از دلت درمیاورد و تشکر میکرد بابت صبوریت و درنهایت قول میداد جبران کنه

دوسش داری؟

نه واقعا حسي بهش ندارم ازش خوشم ميومد پسر خوبي بود منتهي رفتاراي بچگونه زياد داشت الانم نزديك20روزه ك ن زنگ زد ديگه و نه پيام داد

خب نداشته باش شما خواستتو بیان کردی نه اینکه بخوای تحقیرش کنی

ولقعا بهم برميخورد

البته تا حدودي خودمم مقصرم چون اوايل ك بيكار بود خواستم دركش كنم و متاسفانه اون عادت كرد

به طور منطقی حق با اقاس شما اینجوری پذیرفتی اما شرف کو؟چرا ادما اینجوری شدیم باید کمی شرف و مردانگی ...

عاخه من بارها مستقيم و غيرمستقيم بهش گفته بودم ولي هيچوقت هيچ تلاشي نكرد تو6ماه طبيعتا خيلي كارا ميتونست بكنه لفظي ميگفت دوسم داره ولي وااقعا تو عمل چيزي نميديدم

نه واقعا حسي بهش ندارم ازش خوشم ميومد پسر خوبي بود منتهي رفتاراي بچگونه زياد داشت الانم نزديك20روزه ...

عذاب وجدان نیست بنطر من دلتنگشی ولی بهتره تمومش کنی چون دوسشم ک نداشتی خخ انشالله اونی ک واقعا لیاقتتو داره بیاد جاشو خالی بذار تا بیاد

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
عذاب وجدان نیست بنطر من دلتنگشی ولی بهتره تمومش کنی چون دوسشم ک نداشتی خخ انشالله اونی ک واقعا لیاقت ...

قربونت برم ايشاله ك درست بشه عذاب وجدانه دست از سرم برداره

واقعا دوس ندارم دل كسيو بشكنم اميدوارم ببخشه منو