2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 102 پست
نه کلا گفتم من مامانم تاجیکه بابام هراتی

عزیزم یه سوال دارم هنوز تو کشورتون به زنا حق تحصیل نمیدن ؟ من یه دوستی دلشتم خیلی باهوش بود افغان بود برگشت کشورش قبل این اتفاقا نگرانشم خیلی حیف میشه این دختر میزارن تحصیل کنه دیگه نه؟

جدی میگم دقیقا اسم نژادشون رو نمیدونم چیه اما فرم فک و صورت کشیده دارن حالا خود افغانستانی ها بهتر م ...

به به کیف کردم❤🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشای من

ماشالله😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عزیزم یه سوال دارم هنوز تو کشورتون به زنا حق تحصیل نمیدن ؟ من یه دوستی دلشتم خیلی باهوش بود افغان بو ...

نه کلا دانشگاها و مدرسه های دخترانه رو بستن دخترا رو دیگه نمیزارن تحصیل کنن متاسفانه

جدی میگم دقیقا اسم نژادشون رو نمیدونم چیه اما فرم فک و صورت کشیده دارن حالا خود افغانستانی ها بهتر م ...

من میگم شاید مثل مغول ها که نژادشون رو تو ایران و افعانستان پخش کردن ، آمریکایی ها هم همین کار رو کردن تو افغانستان، چون تحت سلطه آمریکا هستن بخاطر همین بعضیاشون شبیه اروپایی ها هستن ، چون ژن آمریکایی اروپایی دارن شاید

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
نه کلا دانشگاها و مدرسه های دخترانه رو بستن دخترا رو دیگه نمیزارن تحصیل کنن متاسفانه

بمیرم الهی 😭

خوب عزیزم چی بگم من الان  تاجیک هرات زمانی جزئی از ایران بوده ، پدران شما چون مال اونجا بودن ن ...

ن عزیزم افغانها کلا اصلشون چهرشون برا خودشونه کشور ب اون بززگی ک فقط ب هرات ختم نمیشه ک همه چهره هاشو از هرات بگیره اون موقعی ک جنگ جهانی دوم ک شد مغولها حمله کرده بودن ب افغانستان اونحا زادو ولد کردن و الان نسلشون اونجا مونده و ب اسم افغان شناخته میشن کلا لحجه و همه چیشون ولی نژادشون از چین کره ژاپنه 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
دامغانم شبیه افغان ها هست مشهدم همینطور ته چهرشون اینجوریه

اره تو دامغانم هست ولی خیلی کم ..ولی تو دامغان یسریا شبیه روس هستن سن بالاهاشون من خودم میشناسم ......فککنم برای جنگ ایران وروس ک حمله کرده بودن اون سمتا بالاخره تجاوز هم بوده رو اون حسابه

الهیی 😢😢😢😢😢😢 ترو خدا چکارا میکنن این همه دختر با استعداد حیف میشن خدا لعنتشون کنه اه

ن عزیزم افغانها کلا اصلشون چهرشون برا خودشونه کشور ب اون بززگی ک فقط ب هرات ختم نمیشه ک همه چهره هاش ...

چین ژاپن کره ؟ نه بابا مال کشور مغولستان هستن ، مغول حمله کرده چی ربطی به چین کره ژاپن داره ؟

چشم بادمی ها فقط مشخص هستن ک افغانی هستن، بقیه شبیه ایرانیا هستن، چشم بادومی ها هم خیلی خوشگلن ژنشون چشم بادومیه فقط، ک مال ی جای خاص افغانستان هستن، وگرنه قوم پشتون و تاجیک چشم بادومی نیستن 

ن عزیزم افغانها کلا اصلشون چهرشون برا خودشونه کشور ب اون بززگی ک فقط ب هرات ختم نمیشه ک همه چهره هاش ...

نه عزیزم من چند تا دختر خانوم افغان رو میشناسم که کپبه دخترای ایرانی هستن واقعا زیبا هستن ، خودشون گفتن پدرانشون برا هرات بوده به خاطر این انقدر شبیهه ایرانیا هستن 

چیزی که به من گفتن رو من اینجا گفتم 

همشون كه نه ٥٠ درصدشون

من ایرانی و مشهدیم ولی واقعا فک میکنم ی جورایی چشام و مدل صورتم شبیه چشم بادومی هاست 😂😂😂