2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شخص شما رو نگفتم ک انقد حالت بد شد عموما رو گفتم و منظورم این بود مثل خودمونن جور خاصی نیستن بعدشم ...

افغان ها موها و پوست زيبايي دارن من خوشم مياد از چهره هاشون

ولي نميدونم چرا مشهدي ها به اين موضوع انقد جبهه ميگيرن

اون ک آره من فک کردم شما گفتین همه مشهدیا

نه دورت بگردم 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خب من تاجیک افغانستانم 😐

خوب عزیزم چی بگم من الان 

تاجیک هرات زمانی جزئی از ایران بوده ، پدران شما چون مال اونجا بودن نسل بعدیشون چشماشون درشت میشه چون اصلا مال ایران بوده 

ما کلا اینجوریم ک با قسم و ایه باید ثابت کنیم افغان هستیم 😂😂

من خیلی میدوستمتون😍😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
شخص شما رو نگفتم ک انقد حالت بد شد عموما رو گفتم و منظورم این بود مثل خودمونن جور خاصی نیستن بعدشم ...

والا 

فرهنگ از تک تک کلمات میباره

منم خانوادگی پلک پف دارو چشای ریز داریم نژاده دیگه

دست کسی نیس انتخابی ک نبوده یکی زشته یکی خوشگل

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
افغان ها موها و پوست زيبايي دارن من خوشم مياد از چهره هاشون ولي نميدونم چرا مشهدي ها به اين موضوع ا ...

زنعموی مامانم دقیقا شبیه خود افغان هاست ...مشهدیه ولی همشون اینجور نیستن من دوست مشهدی هم داشتم ولی هیچ شباهتی ب افغان ها نداشت 

دامغانم شبیه افغان ها هست مشهدم همینطور ته چهرشون اینجوریه

من مشهدیم و ایرانیم ولی هم همین دوستام اوایل تو مدرسه پرسیدن افغان هستی ؟ با وجودی که چشمام درشته ،بینی ام کشیده هست 😕 

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
والا  فرهنگ از تک تک کلمات میباره منم خانوادگی پلک پف دارو چشای ریز داریم نژاده دیگه دست کسی ...

اخه اصلا زشت نیس خیلیم ناز و خاصه😍

اون بوراشون که شبیه اروپایی هان شاید از نسل آمرییکایی ها هستند 😂

جدی میگم دقیقا اسم نژادشون رو نمیدونم چیه اما فرم فک و صورت کشیده دارن حالا خود افغانستانی ها بهتر میشناسن بیان توضیح بدن 

ضمنا امریکا بومی هاش سرخ پوست بودن در طول تاریخ و بعد ها مستعمره انگلیس اسپانیا شده ایالت هاش و نژاد های اروپایی درش رفتن و شدن امریکایی های امروز در اصل ،اصلشون به اروپا برمیگرده 

که شما در اروپا هم اسپانیا و ایتالیا و ....داری که اصلا بور و اروپایی طور نیستن و خیلی به ما شباهت هم دارند 

در کل بیشتر دعوا روی مرزها و تقسیم بندی های جغرافیایی هست و به اصطلاح جبر جغرافیایی روی همه چیز احاطه داره و لاغیر 

اصل همه ما از یک جاست بقا و محیط زندگی تفاوت ها رو پدید اورده 

تو ژنوم هر نژادی ردپای ژن های دیگه هم هست....

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن