یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
صورتشون پهنه و گونه برجسته البته نه همه نژاد هاشون
من بیشتر شبیه ژاپنی ها میبینمشون
یه ولایاتی هم که اصلا شکل خودمونن بالاترین اشتراک ژنی رو با ما دارن
یه ولایاتی هم که خیلی بور و چشم رنگی و صورت و فک فرم اروپایی دارن
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
عموما رو گفتم و منظورم این بود مثل خودمونن جور خاصی نیستن
بعدشم خیلی زشته به خدا مگه افغان ها چه مشکلی دارن که انقد بدت اومد
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نه مشهدی ها از دوران قدیم ایران ، مغول ها که اومدن ایران باعث شده قیافه مشهدی ها ته چهره مغول ها رو داشته باشند ، بعد اینکه افغان ها هم از نظر چشماشون شبیه مشهدی هان
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
افغانهای تاجیک پس چی همه چشم درشتارو چسبوندی ب هراتیا
تاجیکاشون خیلی شبیه ایرانیان😍