2777
2789
عنوان

افغان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از همشریامون چشاشون مثل کره ای هاست ولی زیبایی خاص خودشونو دارن اوناهم انسانن.  ما هراتیا مثل شما ایرانی ها هستیم خیلی هاشون نمسدونن من افغانیم وقتی میپرسن میگم اتباع هستم میفهمن میگن به لحجه تم نمیخوره افغانستانی باشی

من تاحالا چشم درشت ندیدم همشون ته چهرشون مشخصه مثل ما ایرانیا ک اگه بریم المان یا روسیه قشنگ مشخصیم& ...

من افغانم ولی همه فک میکنن ایرانیم البته کل خاندانمون اینحوری هستیم 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

واقعا اینا که چشم درشتن به طور مادر زادی اینجورین یا عمل کردن؟سیتا قاسمی  مژگان اینا هم افغانستانی هستن ولی چشماشون درشته 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
من تاحالا چشم درشت ندیدم همشون ته چهرشون مشخصه مثل ما ایرانیا ک اگه بریم المان یا روسیه قشنگ مشخصیم& ...

حس میکنم ایتالیایی ها بخش زیادیشون و اسپانیایی ها شبیه ما هستن

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

معمولا چشم ها یک مقدار کشیده و بادامی هست. البته فکر می کنم قومیت‌های مختلف افغان تا حدی تفاوت چهره دارند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

افغانستاني ها اكثريتشون چشم هاي بادومي دارن بعضي ها زياد بادومي هستن بعضي ها خيلي كم و در كنارش يسري ها چشمشون درشتم هست

اكثرا صورت صافي دارن

رنگ پوستشون زرد سفيده

صورتهاي پهني دارن

اكثرا موها لخته

بچه ها سحر قریشی افغان هست ؟

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

همشون چشماشون بادومی نیست ....من دقت کردم افغانی های سنی خوشگلن دماغ کشیده دارن .ولی شیعه ها ن ...بعد تو خودشون قوم دارن ی دوستم مال قوم تاجیک بود خیلی خوشگل بودبعدنا فهمیدیم افغانی هستش ...

نه دیگه ایرانی ها چیز خاصی ندارن که مشخص باشیم ؟؟؟

نه رنگ پوست فرق داره ،،،نه چشم ها کشیده هستن ،،،

ایرانی ها قیافه خاصی ندارن !!

اگه منظورت نسبت به اینکه روسیه ها مثلا خیییییلی بور و کک و مکی هستن آره