2777
2789
عنوان

دیگه مطمئن شدم بختم رو بستن

75 بازدید | 10 پست

یه خواستگار برام اومده، از همه جهت خوبه. مامانم به بابام گفت، بابام بهش گفت اینا روستایی هستن چه جوری جرئت کرده بیاد از دختر من خواستگاری کنه. پسره تک فرزنده، وضع مالیشون خوبه، کارمند رسمی دادگستریه. خانواده ی خیلی خوبی هستن. بابام میگه نه.

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چجوری به این نتیجه رسیدی🫤؟! چون هر موردی تا حالا اومده یه جوری شده که جور نشده؟!!!!

دقیقا، سر هر کیس یه مانع وجود داره

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
انقدر بد نگاه نکن به مخالفت بقیه، اگه واقعا طرف رو میخوای به خونوادت بگو نظرت رو.

چی بگم آخه وقتی هیچ اختیاری ندارم

دقیقا، سر هر کیس یه مانع وجود داره

زندگی همش همینه، حتی برای خوردن یه لیوان آب هم حداقل باید دستمونو دراز کنیم و لیوان رو برداریم.

ایندفعه تلاش خودت رو بکن.

به بابا و مامانت بگو با توجه به فلان معیارها مناسب همید و دلت میخواد ازدواج کنی چون خودت هم میگی که به نظر خودت سنت داره میره بالا. آدم همیشه خواستگار خوب نداره که.

انقدر بد نگاه نکن به مخالفت بقیه، اگه واقعا طرف رو میخوای به خونوادت بگو نظرت رو.

عزیزم مگه یک دختر چند تا خواستگار داره که هر کدوم با یک ایراد بنی اسراییلی رد بشه؟ تهش هم بدبین نشه