2777
2789
عنوان

بانوان عزیز مذهبی

235 بازدید | 9 پست

بنظر شما آگاه سازی اولیه فرزندان به ویژه دختر نسبت به تکالیف شرعی از چه سنی باید شروع بشه؟ درسته سن تکلیف دختران ۹ سال هست ولی بنظرم نمیشه یهویی وقتی به این سن رسیدن ازشون انتظار داشت ۱۸۰ درجه تغییر کنن و از طرفی این خیلی مهمه که حتی الامکان خودشون با آغوش باز بپذیرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هفت یا هشت سالگی

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

دیگه فک کنم همه شمارو شناختن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ما از ۶سالگی کم و بیش روسری سر میکنیم سعی میکنیم لباسهای باز نپوشونیم

ی چیز صد در صدی ک خودم بهش رسیدم اینکه تو هرطور باشی دخترم هسن اگر باحجاب باشی دخترم هست

ولی درکل نباید دختر را رها کرد

تو رو به جدت منو لایک نکن
ما از ۶سالگی کم و بیش روسری سر میکنیم سعی میکنیم لباسهای باز نپوشونیم ی چیز صد در صدی ک خودم بهش رسی ...

نه والا دوست ما مامانش تو بسیج بعد حجاب کامل مسجد اینا اونوقت دختراش بی حجاب نماز ایناهم اصن نمیخونم دوسپسرم دارن

من به عنوان مادر دو تا گل دختر میگم محیط خونه خیلی مهم مثلا وقتی ما خودمون همه داریم نماز میخونیم و دخترم میدو میاد نماز میخونه من فقط براشون از کوچیکی چادر نماز و جا نماز مخصوص خودش میذارم و اینکه نماز بلند میخونم به مرور حفظ میشه در مورد حجاب از هفت سالگی یواش یواش آماده اش میکنیم تا ۹ سالگی بتونه بپذیره هیچ اجباری در کار نیست فقط به به چه چه آفرین ماشالله ماشالله و اینکه خیلی به دلش راه میام مثلا من کسی رو میشناسم اصلا روسری برای دخترش نمیخره همون روسری های بزرگ مامانش استفاده میکنه من از ابن کار بدم میاد بهر حال هر کسی اندازه وسع خودش میتونه چند تا روسری به سلیقه دخترش بخره طرح های دخترونه و فانتزی

الانم که دخترم یازده سالش خیییییلی براش لباس میخرم از هرچی میزنم لباس میخرم تا فکر نکنه حجاب یعنی بی سلیقگی و تیپ نزدن لباس های پوشیده توی رنگ های متنوع و مدلهای مختلف روسری و کیف ست خلاصه کم نمیذارم براش تا بتونه نیازها و سلایق نوجوانیش در کنار رعایت احکام دین برآورده بکنه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏