2777
2789
عنوان

سیاهی زیربغل😞

16807 بازدید | 66 پست

بچه هااااا42 روز دیگه عروسیمه بیاین ی راهکارفووووری ک سریع اثرمیزاره بگید براازبین رفتن سیاهی زیربغل هرررروشی بلدین ک ازش نتیجه گرفتین بگین حالا چ شیمیایی چ غیر شیمیایی فقط ی چی نگید ک بدتربشه هااا

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

لباست جوریه که زیربغلت دیده میشه؟

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  

عزیزم فکر نمی کنم راهکاری جز لیزر داشته باشه

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من یه مدت نوره میزد خیلی سفید شده بود 

ولی به ارایشگرت بگی برات میپوشونه 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تو این مدت سیاهیش کامل نمیره همون روز کاور کن

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز