2777
2789
عنوان

سیاهی زیربغل😞

| مشاهده متن کامل بحث + 16816 بازدید | 66 پست
نوره چیه

شبیه واجبیه ولی از عطاریا بخوای بهت میدن البته که این فک کنم طولانی مدت باشه 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از یه دکتر شنیدم زیر بغل سفید نمیشه کلا یکی دو درجه از همه جای بدن تیره تر و خیلی عادیه 

به نظرم از کرم های پوششی استفاده کن خود آرایشگر ها فکر کنم داشته باشن  خودتو زجر نده همه تیره تره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
لباست جوریه که زیربغلت دیده میشه؟

بله خب بخاطرهمین میگم دوست ندارم ی ذره هم مشخص باشه خیلی نیستا ولی همین ی ذره هم دوست ندارم

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

عزيزم اول اينكه بايد ازمايش هورمون بدي 

كه انشالله مشكلي براي بارداريت پيش نياد چون بيشتر اونايي كه سياهي زير بغل داشتن براي بارداري مشكل برخوردن يكي از علائم pco دوم اينكه من شنيدم اب سيب زميني خيلي خوبه 

يكي از دوستام جوش شيرين با اب تركيب ميكرد ميزد زير بغلش

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
خب خونه بره ک بالاخرع دیده میشه .....😐😬

خب واسه اون موضوع که خیلی فرصت داشته

مگه حتما باید شوهر کنی تا تیرگی بدنو رفع کنی😑😂

من فک کردم بخاطر شب عروسیش میگه 

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  
مامان من یه مدت نوره میزد خیلی سفید شده بود  ولی به ارایشگرت بگی برات میپوشونه

واقعا یعنی میتونه بپوشونه آخه زیادم نیست ولی دوست ندارم همین ی ذره هم

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
بله خب بخاطرهمین میگم دوست ندارم ی ذره هم مشخص باشه خیلی نیستا ولی همین ی ذره هم دوست ندارم

کرم سفید کننده ووکس بخر روش عکس میمون داره

موندگاریش خیلی خوبه و قشنگ سفید و روشن میکنه

ضدآبم هست. دوستم شب عروسیش استفاده کرده بود خیلی راضی بود بعدا اساسی رفت دنبال درمان تیرگی هاش

اون کرم موقتا کارشو راه انداخت

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  
من از یه دکتر شنیدم زیر بغل سفید نمیشه کلا یکی دو درجه از همه جای بدن تیره تر و خیلی عادیه  به ...

والا من تو باشگاه میبینم

بعضیا زیربغلشون صاف و سفید یعنی انگار هیچوقت مویی در نیومده ازش 

منم تیره نیس 

اما خب یک‌درجه تیره تر از بدنمه 

لیرز هم رفتم تو سفیدی آنچنان موثر نیست