2777
2789
عنوان

سیاهی زیربغل😞

| مشاهده متن کامل بحث + 16818 بازدید | 66 پست
دیر اقدام کردی خواهر  من مام پودری گیاهی استفاده میکنم بعد چند ماه سفید شد البته لیزر هم میرم

از کجاخریدی؟مارک خاصی داره؟لیزر هم رفتم دوسال

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خونه بره ک بالاخرع دیده میشه .....😐😬

میگم زیادنیست فقط چون لباس عروسم لختی و بدون آستینه دوست ندارم همین یکمم باشه

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
بله خب بخاطرهمین میگم دوست ندارم ی ذره هم مشخص باشه خیلی نیستا ولی همین ی ذره هم دوست ندارم

یه کرم پودر خوب بگیر ۲۴ ساعته بزن زیر بغلت بعد روش اسپری فیکس بزن که به لباس عروست پس نده 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
میشه یعنی آرایشگر میتونه؟فقط شب عروسی برام مهمه 

اره اونا کرماشون کاوراش بالاس و ضد ابه بازم از الان هماهنگ کن با ارایشگرت

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
هر جلسه ۳۰۰ میدی؟ یا کلا ۳۰۰ بعد اینکه میشه بیشتر توضیح بدی همشو ی روز میکنه؟ درد داره؟

جلسه اول که میزی بعد دو، هفته یا بیشتر شروع میکنه به ریزش و برا بعضی ها هم از جلسه دوم شروع میکنه به ریزش. دردش قابل تحمله ولی وقتی میبینی بدنت این قدر نرم و سفید و بی مو شده دردشو با جون دل تحمل میکنی 

میشه یعنی آرایشگر میتونه؟فقط شب عروسی برام مهمه 

استی لودر ، لورال ، میبیلین کاورش خوبه بتونی تارت گیر. بیاری که عالی میشه بزن روش اسپری فیکس بزن تانری حمام پاک نمیشه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....