2777
2789
عنوان

سیاهی زیربغل😞

| مشاهده متن کامل بحث + 16818 بازدید | 66 پست

سلام عزیزم راه کار خاصی فکر نکنم باشه که تو این مدت کارتو را بندازه.. من خیلی بد زخمم بعد اینکه زخمم خوب میشه جاش دیگه نمیره یا دیر میره.. پماد آلفا استفاده کردم نتیجه میداد ولی خیلی طول می‌کشید..  رفتم پیش دکتر برای جای زخمام کرم روشن کننده سروینا رو نوشت استفاده کردم ببین معجزه کرد برام.. ولی همین کرم رو دوستم استفاده کرد گفت نتیجه ای نداشت. البته میگم برای جای زخم مناسب تیرگیا هم هستش.. من پیش دکتر پوست و مو رفتم گفتم فلان جاهام سیاهه همین سروینا رو بهم داد گفت یه مدت از این استفاده کن نتیجه میگیری.. در کل از بین راهکار های شیمیایی باید بشینی امتحان کنی ببینی کدوم کرم برات بیشتر‌ تاثیر داشته چیزی نیس که بشه صد در صدی گفت حتما جوابه.. از راهکار های خونگی هم من نتیجه ای ندیدم.. راهکار های خونگی خیلی بیشتر از راهکار های شیمیایی زمان میبره..

راهکار های دیگه هم کربوکسی تراپی هستش.. انواع لیزر های روشن کننده هستش من واس ناحیه ت.ناسل.یم رفتم خوب نتیجه دادش ولی اینم زمان میبره.. ماهی یه بار لیزر میرفتم تو سه جلسه تموم شد..ینی میشه سه ماه بازم بیشتر از تایمیه که وقت داری.. کاش زودتر اقدام میکردی عزیزم.. حالا ببین کدومش بهتره.. نهایتش اینه اگه نتیجه نگرفتی با کرم پودری چیزی بپوشونیش.. لباست بازه قسمت زیر بغلش؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله  من پارسال پاهامو لیزر کردم چهار جلسه هر جلسه 280😐 الان نصفش برگشته  دیگه نرفتم ال ...

اونی که برات لیزر میکرده وارد نبوده 

اول اینکه لیزر باید هشت جلسه باشه تا جواب بگیری و بعد از اتمام دوره هر شش ماه یک بار باید بری لیزر 

درد دار؟ بعد لیزر مو درمیاد باز؟

دردش قابل تحمله من الان برا پاهام که هشت جلسه رفتم هنوز مویی در نیومده و فقط روی رونم چند تا نخ کرکی هست که وقتی بهش گفتم گفت لیزر فقط 80 درصد موها رو از بین میبره 

خود آرایشگرا برای بدن هم یه سری کرمایی رو استفاده می کنن که پوست رو کاور کنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
واقعا یعنی میتونه بپوشونه آخه زیادم نیست ولی دوست ندارم همین ی ذره هم

اره بابا منم سر عروسیم که ۱۲ سال پیش بود تازه با این کرمای الانم نه که انقد پوشانندگی داره با همین معمولیا پوشوند 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خب واسه اون موضوع که خیلی فرصت داشته مگه حتما باید شوهر کنی تا تیرگی بدنو رفع کنی😑😂 من فک کردم ب ...

خب بخاطرشب عروسیم میگم دیگه وگرنه اونی ک باید ببینه دیگه همه جوره دیده😂

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
سلام عزیزم راه کار خاصی فکر نکنم باشه که تو این مدت کارتو را بندازه.. من خیلی بد زخمم بعد اینکه زخمم ...

بله بازه 

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...