سلام عزیزم راه کار خاصی فکر نکنم باشه که تو این مدت کارتو را بندازه.. من خیلی بد زخمم بعد اینکه زخمم خوب میشه جاش دیگه نمیره یا دیر میره.. پماد آلفا استفاده کردم نتیجه میداد ولی خیلی طول میکشید.. رفتم پیش دکتر برای جای زخمام کرم روشن کننده سروینا رو نوشت استفاده کردم ببین معجزه کرد برام.. ولی همین کرم رو دوستم استفاده کرد گفت نتیجه ای نداشت. البته میگم برای جای زخم مناسب تیرگیا هم هستش.. من پیش دکتر پوست و مو رفتم گفتم فلان جاهام سیاهه همین سروینا رو بهم داد گفت یه مدت از این استفاده کن نتیجه میگیری.. در کل از بین راهکار های شیمیایی باید بشینی امتحان کنی ببینی کدوم کرم برات بیشتر تاثیر داشته چیزی نیس که بشه صد در صدی گفت حتما جوابه.. از راهکار های خونگی هم من نتیجه ای ندیدم.. راهکار های خونگی خیلی بیشتر از راهکار های شیمیایی زمان میبره..
راهکار های دیگه هم کربوکسی تراپی هستش.. انواع لیزر های روشن کننده هستش من واس ناحیه ت.ناسل.یم رفتم خوب نتیجه دادش ولی اینم زمان میبره.. ماهی یه بار لیزر میرفتم تو سه جلسه تموم شد..ینی میشه سه ماه بازم بیشتر از تایمیه که وقت داری.. کاش زودتر اقدام میکردی عزیزم.. حالا ببین کدومش بهتره.. نهایتش اینه اگه نتیجه نگرفتی با کرم پودری چیزی بپوشونیش.. لباست بازه قسمت زیر بغلش؟؟