2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا . حد اقل نصف میگرفتی بعد می‌بخشیدی نه از اون زنا که تا ته پول یارو در میارم بد بختش میکن ...

ای بابا خواهر سالی یدونه شده بود مهریم جوونیم تباه شه بخاطر سکه بخوره تو سرش .الانم که گفتن زندانی نداره دیروز تو اخبار گفت سکه گرونه این حرفا

خدارو شکر کن تو دوران نامزدی متوجه شدی،شغلش چیه اشنا بود ازدواج کردی یا غریبه هست؟

اره واقعا خداروشکر نه گلم غریبه خبرش.دوساله قیافه نکبتشو ندیدم خداروشکر داره از یادم میره 

جلو قاضی گفتم در ازای طلاق بذل میکنم

جلوی قاضی مهم نبود باید میبردی شوهرتو تو دفتر ثبت اسناد ازش حق طلاق میگرفتی به ازای بخشش مهریه مکتوب میکردی بعد میرفتی دنبال کارای طلاقت اونم  زرت زرت نمیتونس اعتراض بزنه

یه کسی میشناختم به شوهر گفتم مهریه می بخشم فقط طلاقم بده حتی قسم قرآن هم خورد اما بعد طلاق یارو بد بخت کرد . لطفا این قدر بد نباشیم . حتی پسره یه شغل هم نداشت براش پرونده درست کرد از کارمندی اخراجش کردن 

یه خورده بی اعصابم . زود بهم بر میخوره 
جلوی قاضی مهم نبود باید میبردی شوهرتو تو دفتر ثبت اسناد ازش حق طلاق میگرفتی به ازای بخشش مهریه مکتوب ...

نه عزیزم اون چون مهریه سالی یدونه شده بود میگفت که مهریشو میدم طلاقش نمیدم سالی یدونه بود دیگه فشاری هم بهش نمیومد