2777
2789
عنوان

عروسی

1017 بازدید | 53 پست

بچه ها من عروسیم نزدیکه دستمونم تنگه تو یه سری خرجا صرفه جویی کردیم شوهرمم کارگره همرو خودش خرج کرده.خوانوادم همه ی چیزای گرون و لاکچری انتخاب میکنن میگم باید فشار بیاری به شوهرت برات انجام بده.میگه اگه انجام ندی تو سری خور میشی حتی باهام دعوا میکنن.شوهرم خیلی کار میکنه میگه من نمیتونم اینهمه خرج کنم تا دسترسم میتونم.ولی خانوادم اصرار دارن چیزی که میگن و عمل کنم.میگم کارگره چجوری برسونه میگن به تو ربطی نداره که پول داره یانه چیزی که میخوای و انجام بده.اگه نداشت بیخود کرد زن گرفت. دارم دیوونه میشم بینشون.😔😔

منم‌همچنین

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده شما چيكار ميكنن؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

فدات شم ایشالا سفرت پر برکت باشه ، ببین این که کارگره هست یا نه حواست باشه بدونه توقع نباش ، خانوادت تا ی حدی درست میگن ، به مرد فشار بیاری میره دنبال کار نیاری همون اندازه که هستی میمونی اما اندازه باید درست باشه حتی تا ی حدم بره زیر قرض خوبه چون تلاش میکنه ولی نه خیلی که بدبخت له بشه 

همه چی رو اندازه نگه دار ❤️ و خودت رو پایین نبین 

قراره زندگی تونو بسازین دو نفری، اگه زندگیتو دوست نداری خببه حرفشون گوش بده و بهش فشار بیار ولی اگه عاقلی و می دونس سوارت مرد خوب و زحمتکشیه اصلا به این حرفای خاله زنکی بیهوده اهنیت نده، بگو باشه بعد بگو نشد بعدا" حالا وقت هست! دهن به دهن نذار، خدا همه اینا رو منظور میکنه به وقتش جبران میکنه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز