2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 53 پست

متاسفم برای خانوادت چقدر کوته فکرن!!!! تو اونطور که شرایط خودت و شوهرت ایجاب میکنه پیش برو..کاری نداشته باش بقیه چی‌میگن..... اگه عاقل باشی به فکر زندگیت هستی نه حرفای بچه گانه خانوادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم زمان ازدواج دقیقا شرایط شما رو داشتم یه بار تو خریدهام یه پیرمرد فروشنده گفت خانم خرج کن تا قدر تو بدونه من هم مثل شما دلم برای شوهرم می سوخت و مراعات میکردم ولی الان فهمیدم اشتباه کردم 

یه جوری خرج کن که بفهمه زن خرج داره اگر گذشت و زمانی دچار مشل شدی نگی چقدر اشتباه کردم و چقدر به خاطرش فدا کاری کردم که از حداقل های خودم گذشتم، ولی یه جوری هم تعادل نگه دار که له نشه ولی خرج کن عزیزکم

طبق تجربه شخصیم میگم مرد جماعت قدر زنی که قناعت میکنه رو نمیدونن من خیلی با شوهرم راه اومدم ماشین ن ...

شماهم دیگه ازاونوربوم افتاده بودی .خرج کردن به اندازه متعادل خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

تجربه شخصی ام میگه خیلی هم ازحقت نگذر .من خیلی کوتاه اومدم حتی یبارم نگفتن دستش دردنکنه حتی شوهرم.اصلا یادشونم نمیاد .زنداداش من اونقدر هرچیزی خوبشو خواست الان هم بعد چندسال چیزای خوبو واسه اون میخوان همه.اگه نداره حتمااااا وردار ولی سبکترشو ولی یادآوری کن چون نداشتی راه اومدم به خوانوادشم بگو 

طبق تجربه شخصیم میگم مرد جماعت قدر زنی که قناعت میکنه رو نمیدونن من خیلی با شوهرم راه اومدم ماشین ن ...

شوهر شما بی چشم و رو بوده و قدر زحمتاتونو ندونسته.

همه که اینطور نیستن.

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
احساس میکنم یه چیزایی رو نمیگی،بعید می‌دونم خونواده ای اینقدر بی فکر باشن،شوهرت چیکار کرده

هیچ کار ازجون مایه گذاشته همیشه.از وقتی خواهرم ازدواج کرده همه دارن مقایسمون میکنن.خواهرم و شوهرش جفتشون ولخرجن همش بهترینارو میگیرن و از اونجایی که به فاصله ی دوماه ازدواجکردیم مدام داریم مقایسه میشیم

خانمهای ایرانی نه رومی روم ان نه زنگی زنگ. موقع ازدواج می گن زنی که خرج نداره ارج نداره مواقع خاص دا ...

به نظرم وقتی میگی زن ایرانی یعنی داری به همه خانمای ایرانی توهین میکنی 

چیزی که الان توصیف کردی حداقل توی این تاپیک خیلی از خانما خلافش رو عنوان کردن 

درسته بعضی ها اینجورین ولی خیلیاام نیستن و نمیشه نسبت داد به همه 🌹

نمیدونم چرا بعضی خانواده ها علاقه دارن زندگی بچشون خراب کنن

منطقی باش به خرفشون گوش نده زندگیتون خیلی با ارزشه خراب نکن به هیچ عنوان 

رابطه خودت رو با کسی چند وقت دیگه تا آخر عمر قرار باهاش زندگی کنی به خاطر خانوادت خراب نکن و بین خودتون کینه درست نکن

چون ردش میمونه

ی جوری بعضیا میگن میخواست زن نگیره (نه فقط خانواده شما تو اطراف دیدم)

خب حالا که گرفته اگه زندگی اون خراب شه زندگی توام خراب میشه الان دیگه زندگیتون یکیه اگه توقع بیشتری داشتیدچرا اجازه دادید بچتون باهاش ازدواج کمه

امیدوارم خوشبخت بشی به این حاشیه ها توجه نکن زندگیتو بیخود تلخ نکن

هیچ کار ازجون مایه گذاشته همیشه.از وقتی خواهرم ازدواج کرده همه دارن مقایسمون میکنن.خواهرم و شوهرش جف ...

این اتفاق بین خواهرای منم افتاد 

خودتو از مقایسه بکش بیرون و با عقل پیش برو 

خانواده منم خیلی اینجوری بهم فشار اوردن و از شوهرم ایراد میگرفتن 

اما الان شوهرم از نظرشون بهترین داماد دنیاست چون مرور زمان بهشون ثابت کرد 

انشاالله ارامش نصیب قلبت بشه و این روزات زودتر بگذره از خانم فاطمه زهرا کمک بگیر من فقط به ایشون متوسل میشدم اخرم معجزه وار اجازه دادن زود عروسی بگیریم و بریم 

وقتی عروسی کنی این فشارها کمتر میشه انشاالله