بچه ها من عروسیم نزدیکه دستمونم تنگه تو یه سری خرجا صرفه جویی کردیم شوهرمم کارگره همرو خودش خرج کرده.خوانوادم همه ی چیزای گرون و لاکچری انتخاب میکنن میگم باید فشار بیاری به شوهرت برات انجام بده.میگه اگه انجام ندی تو سری خور میشی حتی باهام دعوا میکنن.شوهرم خیلی کار میکنه میگه من نمیتونم اینهمه خرج کنم تا دسترسم میتونم.ولی خانوادم اصرار دارن چیزی که میگن و عمل کنم.میگم کارگره چجوری برسونه میگن به تو ربطی نداره که پول داره یانه چیزی که میخوای و انجام بده.اگه نداشت بیخود کرد زن گرفت. دارم دیوونه میشم بینشون.😔😔
نمیدونم چرا بعضی خانواده ها علاقه دارن زندگی بچشون خراب کنن منطقی باش به خرفشون گوش نده زندگیتون خی ...
شوهرم خیلی بامحبته.همیشه هم میگه تو باهام خیلی کنار اومدی شرمندتم سرم جلوت پایینه.تا کوچیک ترین پول دستش میاد واسم خرید میکنه .تن من لباسم میکنه حتی اگه خودش نداشته باشه بپوشه.حتی به خوانوادشم میگه که خیلی زنم هوام و داره کنار میاد باهام شرمندشم همیشه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه