2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 53 پست

ای وای .

پدر و مادرت چقدر طرز فکر عجیبی دارن عزیزم .

من اگه بودم به هیچ عنواااااااان این کارو نمی‌کردم .

شما قراره سالها با این آقا زیر یک سقف زندگی کنی ، پس چرا باید طوری رفتار کنی که عواقب بدی ، دامن زندگیتون رو بگیره و پر از قسط و بدهی زندگیتون رو شروع کنید ؟

وقتی همسرت مرد فعالی هست و داره تلاشش رو می‌کنه ، پس چه لزومی داره فشار بیخودی آوردن ؟

به حرف پدر و مادرت گوش نده عزیزم . راه درست رو برو 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اصلا به حرف خانواده ات گوش نده 

اما به شوهرت بگو خواسته خونواده ام اینه اما من پشت توام میدونم بعدا که به پول برسی برام کم نمیذاری 

حرف خونواده ات گوش نده عزیزم جلوشون وایسا و بدون کار درست اینه توهم شرایطشو دیدی و زنش شدی دیگه پس توهم نباید زنش میشدی 

پشت هم باشید و زندگیتونو بسازید به این حرفای خاله زنگی که قدرت بیشتر میدونه هم توجه نکن 

کار درست انجام بده ادم لایق درک میکنه ادم نالایقم اگر هزاریم خرجت کنه بازم باعث ازارت میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه حانواده بی منطق و دخالت گری!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به پدرومادرت بگوهرچی من بیشترخرج کنم وسخت بگیرم زندگی خودم سخت ترمیشه پس اندازامون تموم میشه وبدهکارمیشیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

تا بزاری خانواده ها تو همه چی دخالت کنن همین میشه 

حتی به طلاق هم کشیده میشه

برادر شوهرم و خانمش مثل شما بودن خانمه اینقدر فشار آورد تا آخرش دعوا شد و طلاق گرفتن 

ازدواج یعنی کنار هم بودن نه فشار آوردن ، دشمنی با شوهر

خانمهای ایرانی نه رومی روم ان نه زنگی زنگ. موقع ازدواج می گن زنی که خرج نداره ارج نداره مواقع خاص داد برابری زن و مرد میزنن. همین بی عدالتی هم همیشه باعث رنج و عذاب خودشونه. همون طور که انتظار داری همسرتون به حرف خانواده اش نباشه شما هم نباید اجازه بدید خانواده اتون نظراتشون رو به شما تزریق کنن. ضمنا زندگی مشترک با همراهی زن و مرد ساخته می شه نه به تنهایی و با آزار یکی از طرفین و لذت دیگری

طبق تجربه شخصیم میگم مرد جماعت قدر زنی که قناعت میکنه رو نمیدونن

من خیلی با شوهرم راه اومدم ماشین نداشت خونه نداشت دوران عقد واسه مناسبتا فقط برام یه مانتو یا کفش میخرید

بخاطرش عروسی نگرفتم.بعد عروسی حتی واسه مناسبتا کیک نمیخریدم خودم میپختم میگفتم بیرون گرون درمیاد.لباس زیاد نمیخریدم.هی جمع میکردم.تهش شوهرم برگشت گفت همه مشکلا زیر سر توعه و از ازدواجم پشیمونم پاشو برو!

راستش عزیزم اگه سطح توقعشون اینه نباید تو رو به کارگر میدادن نمیشع که کف دستی که مو نداره آخه به زور مو بکنی ...به خونواده ت بگو استطاعت مالیش رو دیدین و مند شوهر دادین الان درست نیست خودتون رو از چشمش بندازین من یه عمر پاسوز این موضوع بشم یا اینکه منو بندازین وسط بینمون دعوا درست کنین 

بهتره زندگیت واینده زندگیتودرنظربگیری..قرارنیست کسی جزشماکنارش زیریه سقف بره..خانوادت همشون فرداروزی میرن دور کار وبارخودشون تومیمونی وشوهرت بهتره تصمیماتوباشوهرت بگیری تابقیه ..بخوای به حرف بقیه گوش بدی شک نکن زندگیت خراب میشه وهمونایی که بهت راه میدن نمیتونن بیان جمش کنن..اندازه نگه دارکه اندازه نکوست..