2777
2789
عنوان

ایران خودرو داخل قراردادش زده که....

459 بازدید | 26 پست

باید ۴۸ماه از اخرین ثبت نام و خرید ماشین گذشته باشه تا بشه دوباره ثبت نام کرد درسته؟یا دو ماه بگذره کافیه؟چون من شهریور کوییک برام درومد ولی نتونستم بگیرمش کنسل کردم

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باید ۴۸ ماه گذشته باشه.پلاک فعال هم به اسمت نباشه 

چرا کنسل کردی خب حواله شو میفروختی دختر خوب

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

نوشته از اخرین خرید

نوشته از ثبت نام؟

اینطوری باشه به همه کوییک رو‌دادن دیگ اون موقع ولی مثلا من همسرم برداشت ازمنو برنداشتیم نمیتونستیم دوتاشو برداریم ک 

نامردیههههه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بله باید ۴۸ ماه گذشته باشه.پلاک فعال هم به اسمت نباشه  چرا کنسل کردی خب حواله شو میفروختی دختر ...

خب وقتی زده اخرین ثبت نام و قرعه کشی دیگه حتما میدونن که

نوشته از اخرین خرید نوشته از ثبت نام؟ اینطوری باشه به همه کوییک رو‌دادن دیگ اون موقع ولی مثلا من ه ...

اره بدون قرعه کشی هم بود به همه دادن🫠

اره بدون قرعه کشی هم بود به همه دادن🫠

خب شاید ی خانواده سه تا نوشته بودن اونموقع تا دربیاد به اسمشون اما به سه تاییشون بدون قرعه کشی میدادن یکیشو برمیدارن نمیتونن سه تا بردارن ک

فکرنکنم اینجوری باشه ولی چون این قرعه کشی نبود

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

وقتی ماسین خریدی تا چهار سال نمیتونی دوباره ثبت نام کنی 

اگه انصراف بدی به نظرم محدودیت چند ماهه داره زنگ بزن سایپا بپرس  یا ایرانخودرو 

096550 سایپا 

096440 ایران خودرو 

مگه سایت برات باز سده؟ من هر کار میکنم نمیتونم ثبت نام کنم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫