2777
2789
عنوان

به دعا و طلسم اعتقاد دارین

86 بازدید | 8 پست

نامزد سابقم خودش و مامانش و خالش خیلی اهل این چیزا بودن تو اون دوره هم برای اینکه منو نگه دارن خیلی سراغ این چیزا رفتن برای بقیه هم دعا و طلسم میگرفتن و زیاد میرفتن سراغ دعا نویس.الان چند ماهه جدا شدم

حالا چند وقت پیش به خاطر یه سری مشکلات و مسائل من به یه ادم با ایمان گفتم ببین دعا و طلسمی برام نگرفتن و برام نیست

گفت چرا هست و دعا و طلسم متعدد داری

به نظرتون بدم باطلش کنه؟کار بد و خرافی نبست؟واقعیه؟با این کار پای این چیزا توی زندگیم باز میشه؟

ی بار برای اینکه بفهمین دروغه (چون ما هرچی با عقل و دلیل و مدرک میگیم که نمیپذیرین)

ی سناریوی تخیلی بچینین، مثلا تو ذهنتون تصور کنین فلان مشکلات رو دارین

بعد برین پیش دعانویس تعریف کنین بعد بگین آیا دعا و طلسم دارم یا خیر؟

فقط ببینین چیا میگن🤣🤣🤣

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکجافهمیدی اونابرات کاری کردن باچشم خودت دیدی اهل این چیزان؟!ازکجامیدونی اینی که بهت گفته طلسم داری ...

الان نمیدونم کار اونا بوده یا نه یا اصلا کسی انجلم داده یا نه ولی میگم با اینچور ادمایی بودم امکانش خیت تز سمت اونا باشه

اره خودشون گفتن چنددبار که به دعا اعتقاد داری دعا گرفتن برات که اسم جدایی میاری ما باطلش میکنیم

یا مثلا پسر میگفت یکی بهم گفته زنتو جن گرفته یا گفته که من زودتر از تو میمیرم

و کلا گطمئنم اهل این چیزا بودن

ی بار برای اینکه بفهمین دروغه (چون ما هرچی با عقل و دلیل و مدرک میگیم که نمیپذیرین)ی سناریوی تخیلی ب ...

این ادم اصلا اهل این چیزا نیست انجامم نمیده ولی از دستش میاد

یکی دو نفر از اشناهامون فکر میکردن کارشون کمه یا .... به خاطر دعا. رفتن و گفت نه تو کارتون دعا و طلسم نیست بیخود دنبال این چیزا نرید

الان نمیدونم کار اونا بوده یا نه یا اصلا کسی انجلم داده یا نه ولی میگم با اینچور ادمایی بودم امکانش ...

اگه این حرفاروزده حتماپیش رمال میرفته ولی اینکه بخوان برای کسی دعابگیرن احتمالش کمه بایدطرف خیلی بی صفت باشه بعداینکه هردعانویسی دعای بدنمینویسه یااگه بگه مینویسم دروغه مگراینکه اون دعانویس کافرباشه وروحشوبه شیطان فروخته باشه که کم پیش میاداینجورآدماکمن درهرصورت میخوای راحت باشی اصلااابه این چیزافکرنکن ذهنت آشفته میشه درعوض سوره بقره سوره صافات سوره جن گوش بده یابخون هرروزوحرزامام جوادببندبه بازوی راستت هرچی باشه به مرورباطل میشه ولی بهش فکرنکن وباورداشته باش که قدرت خداازهرقدرتی بالاتره ببین من باهمین اعتقادم به خداوقرآن یه آدمایی رو نشوندم سرجاشون که شیطان جلوشون زانومیزد

اگه این حرفاروزده حتماپیش رمال میرفته ولی اینکه بخوان برای کسی دعابگیرن احتمالش کمه بایدطرف خیلی بی ...

دعا میگیرن مطمئنم ولی مشکل اینه من دوست ندارم اصلا پای این چیزا به زندگیم باز شه حتی برای باطل کردنش هم و میترسم والا

باشه عزیزم انجام میدم ممنونم