2777
2789
عنوان

کیا مثل من خاری‌ان تو چشم بقیه؟

1235 بازدید | 36 پست

خدایی چرا هرکاری میکنم مقصرم؟ هرکاری کنم از من بدتر تو دنیا وجود نداره؟ 

میدونم طولانی شد ولی توروخدا بخونین

دیگه بریدم خسته شدم 

خونه پدری بودم ابم میدادم دست پدرم براش زهر بود همش میگفت تو ادم نیستی حیف غذا تو بخوری و... همش توهین تحقیر ولی جلو بقیه فامیل همش میگفت برا دخترم اینکارو کردم اونکارو کردم این همه نازشو میکشم همه فک میکردن بهترین پدر دنیاس کسی از خونه خبر نداشت همش سر چیزای الکی کتک کاری داشتیم  بخدا دختر خوبی بودم همه فامیل هم همیشه ادب و خوبی های منو سر بچه هاشون میزدن چون همیشه مهربون بودم و احترام همه رو داشتم سر به زیر بودم کلی هم درس خون بودم طوری که هر بچه ای مشکل درسی داشت مامان باباش میفرستادن پیش من خلاصه در نظر خودم حداقل بچه خوبی بودم شاید هرکس ارزو داشت بچه ای مثل من داشته باشه 

از دست بابام که همش خاری تو چشمش بودم ازدواج کردم یعنی یه روز انقدر به تنگ اومدم که گفتم رد کردن خواستگار بسه اولین کسی که بیاد باهاش ازدواج میکنم 

از چاله دراومدم افتادم تو چاه شوهرم عین بابامه یعنی جلو جمع جوریه که همه فک میکنن بهترین شوهر دنیاس و همش نازمو میکشه ولی چیکارا که نکرده اونم چون به چشم نجات دهنده بهش نگاه میکردم زود تو دلم جا باز کرد با اینکه ازدواجمون سنتی بود خیلی بهش محبت میکردم واقعا دوسش داشتم میدونستم میاد از صبح به خودم میرسیدم هرچی میگفت سعی کردم چشم بگم خوشحال بشه حتی کارایی که مادرش براش نمیکرد براش میکردم 

اون اوایل هم کل فامیل فقط از خوشگلی من میگفتن مادر شوهرم خودش حتی یه چندبار اعتراف کرد همسایه ها و فامیل میگن اون دختر با اون قیافه و خانواده چرا زن پسر تو شده 

فک میکردم دوسم داره بعدا فهمیدم با چندتا زن هرزه و هرجایی از مجردی دوست بوده و ادامه داره کلا به هم ریختم نابود شدم انگار تنها کسی که داشتم رو ازم گرفتم بعدا فهمیذم یکیشونو میاورده خونشون و مادر شوهرمم خبر داشته از همشون متنفر شدم ولی کسی رو نداشتم موندم یعنی بابام همش میگفت اینا ادم نیستن طلاق بگیر  پشتمم و.. ولی رفتار پدرمم دیدیه بودم بماند یه بارم موقع نامزدی از خونه بیرونم کرد و قضیه ش مفصله یه 

شوهرم بعد یه مدت بعد فهمیدم زگیل تناسلی داره یه بیماری مقاربتی که یعنی دوباره بهم خیانت کرده بود چون من طی یه قضیه ای واکسن زده بودم نگرفتم و بعد اونم باز مچش رو گرفتم کلا کسی که انقدر عاشقش بودم یه جوری از چشمم افتاد که از هیچکی به اندازه اون متنفر نیستم ولی عین بابام اونم فک میکنه شوهر عالیه 

الان مردم رو بگی میگن یه بابای عالی داره یه شوهر عالی تر 

ولی کی میدونه چه بابای گند دماغی داشتم یه روز درمیون کتک میخوردم وهر حرفی میشنیدم فحشایی که ادم به دشمنشم نمیگه خلاصه که از بابا شانس نیاوردم 

بعدشم گیر شوهرم و مادر خرابش افتادم 

من دوستامم همین بودن تو هر بدی کنارشون بودم همیشه سنگ صبورشون بودم ولی هر مشکلی داشتم برا هیچکدومشون مهم نبود برا همین الان دوستی هم ندارم 

از همه متنفرم انگار خار تو‌چشم بقیه ام هرچی فک میکنم چرا پدرم اونجور باهام رفتار میکرد درحالی که بقیه ارزوشون بچه ای مثل من بود نمیفهمم هرچی فک میکنم مگه چه بدی در حق شوهرم کردم که ایمجور دلم رو شکست نمیفهمم

چرا ادما انقدر دورو شدن چرا جلو جمع و پشت انقدر فرق دارن چرا من نمیتونم اینجوری باشم چرا پس نمیتونم مثل بقیه دسیسه کنم چرا هیچ کی دوسم نداره چرا همیشه از خوشحالی بقیه خوشحال تر از خودشونم ولی پو خوشحالی های من بقیه همه تلاششون خراب کردن خوشحالیمه 

یعنی فک کنین وقتی به بابام ابنا گفتم شوهرم مادر شوهرم زن میارن خونه و داشتم‌گریه میکردم بابام اول عصبانی شد گفت خرابن ولی بعدش گفت میخوای طلاق بگیری بگیر ولی همش تقصیر توعه سیاست نداری و... ولی شوهرم بااونا قبل ازدواج هم رابطه داشته پس ربطی به من نداشت

اصلا همه این مدلی ان که اگر یکی با ماشین بیاد از روم رد شه پاشم فحش بدم بهش نمیگن اون چرا با ماشین از روت رد شد میگن تو‌چرا فحش دادی؟

برفرض همین هفته پیش با شوهرم دعوام شد که چرا نصف شبا از خونه میزنه بیرون خانوادم دعوا رو فهمیدن ولی یه بار نگفتن واقعا شوهرت نصف شبا کجا میره شروع کردن با من دعوا که تو‌چرا ازش حساب میخوای؟ 

اینا که میگم نمونه س کلا همینه با دوستامم که دعوت میشد همیشه تقصیر کار من بودم هرکی هرکاری کنه ادم بده منم

فکرش رو بکنین شوهرم با اون مادرش اسمم رو گذاتشن شیطان و مار یعنی اونا این همه بلا سرم اوردن روحیه م و زندگیم نابود شد هرزگی کردن پشتم هزارتا دروغ گفتن بعد مار و شیطان منم؟

حالم از همه به هم میخوره از همه ایکاش میشد مثل فیلما برم وسط جنگلی جایی یه کلبه ای باشه با حیوونا زندگی کنم

خسته شدم انقدر برا همه ارزوی خوبی کردم و از پشت جنجر خوردم نمیشه از خوبیم و اعتمادم سواستفاده شد همیشه از خوبی کردن پشیمونم کردن ولی دست خودم نیست دورویی و سیاست بازی تو وجودم نیست نمیتونم کنار بیام مثلا ازدواج کردم با عشق زندگی کنم عشق دادم جاش کثافت تحویل گرفتم اصلا اگر قراره این همه سیاست داشت و دروغ گفت و دورو بود چه ارزشی داره دونفر ازدواج‌کنن که آرامششون به هم بخوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید طولانی شد ولی دلم پر بود خواستم دردو دل کنم توورخدا بخونین بگین مشکل از منه واقعا واقعا من تقصیر کارم تو این زندگی کوفتی که دارم بخدا یه مدت فکر و ذکرم شده بود خودکشی 

هووووف... بچه هم داری؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

خانواده منم همینطورین مخصوصا بابام اگه گرگ بهم حمله کنه میگه اصلا تو اونجا چه کار میکردی؟؟هیچ وقت پشت ادم نیست همش جلو داره میجنگه باهات

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
ببخشید طولانی شد ولی دلم پر بود خواستم دردو دل کنم توورخدا بخونین بگین مشکل از منه واقعا واقعا من تق ...

عزیزم بابت تمام اتفاقات ناحقی ک برات افتاده واقعا متاسفم فقط میتونم بگم تا میتونی پول جمع کن و ی کاری برای خودت جور کن و طلاق بگیر برو ی سهر دیگه از نو بساز و از نو برای خودت زندگی کن گور پدر اون شوهر بی لیاقت ت این مدتم دیکه محلشون نزار و رو هدفت کار کن

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
مس فیلم ملی و راه های نرفته اش😭😭😭😭😭بمیرم برات 

فیلمشو ددیم بخدا اوضاش بهتر بود حداقل تو خونه فقط میگفتن خواستگار نداری و... من چون قیافم خوبه همیشه خواستگار داشتم‌میخواستم درس بخونم رد میکردم بعدش کلی سرزنش میشدم که میخوای تو خونه بمونی اخه من نمیدونم دختر ۱۷ ۱۸ ساله چیش قرار بود خونه بمونه ولی اره از یه لحاظ شبیهیم که هیچ کاری به کار بقیه نداشت ولی همه همیشه دردسراشون براش بود ولی حداقل اون یه داداش و خواهر شوهر داشت که پشتش بودن من بخدا خیلی بی کسم حتی کسی هم نیست باهاش درددو دل کنم اومدم اینترنت 

یعنی واقعا خوب بودن انقدر سخته که بقیه نمیتونن از عهده‌ش بربیان اگر نمیشه پس خدا چرا منو اینجوری خلق کرده 

عزیزم بابت تمام اتفاقات ناحقی ک برات افتاده واقعا متاسفم فقط میتونم بگم تا میتونی پول جمع کن و ی کار ...

دلت خوشه محلشون نزارم که همین رو میکنن علم شیطان شوهرم میره به همه میگه این برام قیافه میگیره پدرمم میگه تو همیشه اخلاقت عن بوده ادم نیستی 

یعنی فک کن دفعه اول که فهمیدم خیانت کرده و کلی به هم ریختم مثل کسی بودم که عریزشو از دست داده چون واقعا از دست دادمش باور کن یه هفته نشد که واقعا دام پر بود ناراحت بودم شوهرم اومد گفت خیلی کینه ای هستی چرا فراموش نمیکنی همش قیافه میگیری 

یعنی اینکه اون با صدنفر باشه مهم نیست من یه هفته تو خودم باشم آدم کینه ای هستم؟

خانواده منم همینطورین مخصوصا بابام اگه گرگ بهم حمله کنه میگه اصلا تو اونجا چه کار میکردی؟؟هیچ وقت پش ...

چرا واقعا اینکه تو زندگیت بخوای یکی رو داشته باشی فقط یکی که اونم شده یه ذره دلش باهات باشه و حداقل تو بعضی جاها هوات رو داشته باشه خواسته زیادیه ؟ یعنی باید تا اخر عمر حسرت یه همدم بکشی 

نه خودم نمیزارم بچه دارشم 

خوب کاری میکنی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی و اعتماد به نفست رو بالاببری،تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی و احساست خوب نباشه طبق قانون جذب،موارد منفی رو جذب میکنی، بعد سعی کن خودتو قوی کنی که محتاج کسی نباشی،ارتباطت رو با خدا بیشتر کن و با توسل و دعا از خودش بخواه راهو نشونت بده و نجات بده 

فأن مع العسر یسرا 

حسبی الله و نعم الوکیل

دوست صمیمیت بشه خدا با خودش راز و نیاز کن نمازهاتو بخون نماز حاجت بخون .خدا وقتی ببینه از همه جا نا امیدی و به خودش امید بستی نور رو بهت نشون میده،اما نه فورا، باید ببینی این شرایط موجود چه درسی برات داره که باید یاد بگیری،وگرنه به مرحله بعد نمیری،عضو کتابخونه بشو و کتاب های روانشناسی بخون.خودت راهتو باید پیدا کنی.طول میکشه ولی اگه تلاش کنی و با ایمان پیش بری به جاهای خوبی میرسی

متاسفانه توی جامعه ما بعضی از ادم ها فرهنگ رفتار با خانم رو بلد نیستن،اما اگه قوی بشی و خودتو بالا بکشی،هرکسی جرات نمیکنه بهت توهین کنه.

تو از درون باید به خودت ایمان داشته باشی همون طوری که خودتم گفتی کلی ویژگی خوب داری که خودتم میدونی،حتی اگه بقیه نفهمن

شکر گزاری حتما هرروز انجام بده بابت داشته هات و مثبت نگر باش.

اینارو گفتم چون باید اول خودتو بسازی،وگرنه طلاق هم بگیری شرایطت عوض نمیشه،البته کار هرکسی هم نیست با کسی که بیماری مقاربتی و خیانت داره زندگی رو ادامه بده،اینو از یه مشاور بپرس که جدا بشی یا نه‌.

خوب کاری میکنی

چه فابده من دلم فقط یه همدم میخواد بخدا دیگه دارم از تنهایی میترکم فک کن کنکور قبول شدم هی فک کردم به کی بگم خوشحال شه هیچکس به ذهنم نیومد ببین چقدر درمونده شدم زنگ زدم به معلمم بهش گفتم قبول شدم واونم تبریک گفت یعنی تلفن رو دستم گرفتم هی فک‌کردم به کی بگم قبول شدم که خوشحال بشه هیچکس به ذهنم نرسید

چه فابده من دلم فقط یه همدم میخواد بخدا دیگه دارم از تنهایی میترکم فک کن کنکور قبول شدم هی فک کردم ب ...

برو ادامه بده درس بخون... من ی عمره دارم کابوس میبینم ک ادامه ندادم. برو اقای خودت شو