2777
2789
عنوان

کیا مثل من خاری‌ان تو چشم بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 36 پست
اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی و اعتماد به نفست رو بالاببری،تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی و احساس ...

چقدر کامل نوشتین,واقعا اگه انجام بده زندگیش کاملا متحول میشه

اول سعی کن خودتو دوست داشته باشی و اعتماد به نفست رو بالاببری،تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی و احساس ...

قربونت برم از رو‌عشق که نیست مجبورم ادامه بدم وگرنه چشم دیدنش رو ندارم متنفرم ازش حالا سر یه قضیه ای که طولانیه شانس اوردم واکسن زدم و نگرفتم ازش 

اتفاقا اکثر اوقات با خدا هم دعوا دارم قبل خیانت شوهرم نمازم قضا نمیشد ولی باهاش قهرم دیگه نیمخونم چون من گناهی نکردم ازارم به هیچکس نرسید پس چرا یه ادم درست سرراهم قرار نداد هیچوقت؟

نمیخوام بد بگم ولی بخدا یه آدمای رو میبینم یه دخترایی که روز و شبشون خوش گذرونی اصلا پدر مادر رو ادم حساب نمیکنن چه یرسه احترام بعد پدر مادر خودشونو میکشن براش یا حتی جلو جمع شوهرشون رو خورد میکنن محل سگ نمیزارن بعد شوهرشون بیست چهار ساعته خودشو میکشه براشون حتی ادمای عوضی و دورو همه همیشه درحال نقشه کشیدن که بی خود و بی جهت عزیزن برا همه 

حالم رو به هم میزنن

چرا مردم نمیتونن فقط باهم خوب باشن چطور میتونن از ناراحتی کسی خوشحال باشن یا حتی عین خیالشون نباشه؟

خدا هم همیشه با سیاست بازاس نه کسی مثل من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ادامه بده درس بخون... من ی عمره دارم کابوس میبینم ک ادامه ندادم. برو اقای خودت شو

خوندم حتی الانم دارم مخفیانه تو خونه برا وکالت میخونم فک کنم ازمونشم برم مخفیانه بدم کتابارو انداختم یه کوشه هیچوقت جلو شوهرم باز نمیکنم فک میکنه نمیخونم و بیخیالش شدم چون بفهمه زمین و زمان رو به هم میدوزه که نزاره چون میخواد خودشو ادم خوبی جلوه بده هیچوقت نمیگه نخون 

ولی فرضا یه بار شک کرده بود میخونم شش ماه بند کرد مه الا و بلا بچه میخوام 

در حالی که خودش اتفاق خوبی براش میوفتاد از خودش خوشحال تر میشدم ولی الان بهش بی حسم بس که از چشمم افتاده بمیره هم گریه نمیکنم

چقدر درکت میکنم عزیزم

هم دردیم یجورایی 

منم از همسرم که باعشق ازدواج کردیم خیانت دیدم...بعداز اون دیگه ادم سابق نشدم

پدرمم ادم سرشناس و خوبیه ینی از هرکی بپرسی میگن از فلانی پدر بهتری وجود نداره ولی وقتی قضیه خیانتو گفتم گفت مردا همینن باید بسوزی و بسازی بعد ها که فهمیدم همسرم هنوزم باهاشه به پدرم گفتم این اون زنو ول نمیکنه و فک کنم عاشقشه میدونی بهم چی گفت!!!گفت نکنه مشکل تویی که بزرگش کردی  سیاست نداری و... بعداز اون فهمیدم من دیگه بمیرمم نباید بفکر این باشم که جداشم و برگردم خونه پدرم فهمیدم هیچکسی پشتم نیست،حتی یبار وقتی همسرم کتکم میزد باگریه زنگ زدم بیاد دنبالم نه تنها نیومد گفت تو دیونه ای مشکل از توعع

چقدر درکت میکنم عزیزم هم دردیم یجورایی  منم از همسرم که باعشق ازدواج کردیم خیانت دیدم...بعداز ...

نه من چون میدونم رفتار پدرمو انتخاب بین خونه پدر و شوهر انتخاب بین بد و بدتره هرجا برم گناه کارم ولی چون زیادی به شوهرم امید داشتم و فک میکردم دیگه تنها نیستم وقتی خیانتش رو فهمیدم خیلی خورد تو ذوقم روحم شکسته شد

با اینکه به امید کار داشتن در اینده دارم مخفیانن میخونم ولی میدونم حتی اگر قبول بشم هم دیگه خوشحالم نمیکنه یعنی از بقیه گله دارم چرا من براشچن خوشحال میشم اونا برا من نه ولی درستش رو نگاه کنم میبینم دیگه اتفاقای خوب زندگیم خودمم خوشحال نمیکنه

عزیزم فقط خودت خودتو دوست داشته باش و بالا ببر  سعی کن بقیه را نبینی و منتظر نباشی اونا دوستت ...

اینی که گفتی درسته درواقع بخوام نخوام هم فقط خودم خودم رو دوست دارم کسی دوسم نداره

ولی نمیتونم منکر این بشم که حتی با وجود ناامیدی از بقیه و انتظار خوبی نداشتن ازشون بازم میتونن بهم ضربه بزنن و ناراحتم کنن و حتی شاید تو روزایی که باید بهترین روزای زندگیم باشن کاری کنن ساعت ها بشینم گریه کنم

نه من چون میدونم رفتار پدرمو انتخاب بین خونه پدر و شوهر انتخاب بین بد و بدتره هرجا برم گناه کارم ولی ...

عزیزم باز جای شکر داره میتونی مخفیانه هم که شده بخونی

فقط میتونم بگم خدانجاتمون بده همین🙏🏻

عزیزم باز جای شکر داره میتونی مخفیانه هم که شده بخونی فقط میتونم بگم خدانجاتمون بده همین🙏🏻

ارزو میکنم حداقل یه هفته به اخر عمرمم مونده خدا یکیو بیاره سرراهم که دوسم داشته باشه یکی که بتونم بهش اعتماد کنم کسی که بشه از ته دل بهش اعتماد کرد و دوسش داشت خدایی قیافه دارم تحصیلات دارم خیلی هم خیرخواهم برا بقیه گرچه بقیه برا من اینجور نیستن ولی همش فک میکنم واقعا دوست داشتن ادمی مثل من انقدر سخته؟ پس این همه ادم موذی چطور عاشقشون میشن همین شوهر من چطور میتونه یه زن بزرگ تر از خود شکه هرزه مم هست رو بیشتر من دوست داشته باشه؟

من چطور از ذهنم بابد همه چی رو‌حذف کنم اصلا بعد اتفاقایی که برام اتفاده امکانش هست بتونم دوباره به کسی اعتماد کنم؟

الان تاسف خوردن دردی ازتودوانمیکنه هرکی بدی میکنه الهی خداخودش جوابشوبده بدونه ازکجاخورده ،توهیچ تقصیری نداری ذات اونابدهستش به نظرمن همچین فردی شایستگی این رونداره که همه ی زندگیت روبه خاطرش تباه کنی اگه بچه نداری به نظرم رفتارپدرت راتحمل کنی طلاق بگیری بری سرکاربهترازاینه جونیتوبزاری پای اون مردک نفهم درسته طلاق سخته آدم بعضی وقتهابین بدوبدترمجبوره بدروانتخاب کنه طلاق براخیلیانه تنهابد نیست بلکه دری جدیدیه سوی زندگی زیباوخوشبختی هست وامیداین روداری بایه فردبهترزندگی خوبی راداشته باشی

الان تاسف خوردن دردی ازتودوانمیکنه هرکی بدی میکنه الهی خداخودش جوابشوبده بدونه ازکجاخورده ،توهیچ تقص ...

فک کردی طلاق بگیرم همه چی اوکی میشه مطمین باش یه ماه نگذشته پدرم به حرف این و اون مجبورم میکنه با یکی بدتر برم زیر یه سقف تازه مجرد بودم رفتارش اون بود چه برسه مطلقه باشم 

باید شغلم رو به یه جا برسونم حداقل درحد هزینه خورد و خوراک جا پامو محکم کنم بعد چون خیلنت های شوهرم تمومی نداره امروز hpv میگیره فردا هزارتا چیز دیگه نمیخوام فردا بچم تو همچسن خونه ای بزرگ بشه با همچین پدر و مادربزرگی نباشه بهتره