2777
2789
عنوان

کیا مثل من خاری‌ان تو چشم بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 36 پست
فک کردی طلاق بگیرم همه چی اوکی میشه مطمین باش یه ماه نگذشته پدرم به حرف این و اون مجبورم میکنه با یک ...

خوب اگه خدای نکرده یه مریضی دیگه ازشوهرت گرفتی چی  میتونی بامدرک طلاق بگیری حقت روبگیری ویه خونه مستقل براخودت جورکنی درسته سخته اماشدنیه 

خوب اگه خدای نکرده یه مریضی دیگه ازشوهرت گرفتی چی  میتونی بامدرک طلاق بگیری حقت روبگیری ویه خون ...

بعد گرفتن مریضی دیگه چه فایده همین hpv شانس اوردم واکسن زده بودم وگرنه تو خانوما منجر به سرطان میشه و درمان نداره 

بعد خیانت چهارمش تهدید به طلاق کردم یعنی رفتم دادخواست دادم مهربه رو ناچیز کردم حق طلاق گرفتم ازش

تنها نقطه زندگیم که فک کنم عقلم کار کرد همینجا بود بقیه رو فقط گند زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد گرفتن مریضی دیگه چه فایده همین hpv شانس اوردم واکسن زده بودم وگرنه تو خانوما منجر به سرطان میشه ...

خومنم همینومیگم اگه مریض شی دورازجونت ارزش نداره جدایی اونموقع الان اگه ازخیانتش بتونی مدرک ببری میتونی راحت حقت روبگیری وجداشی

ارزو میکنم حداقل یه هفته به اخر عمرمم مونده خدا یکیو بیاره سرراهم که دوسم داشته باشه یکی که بتونم به ...

مطمئن باش ته داستانت قشنگ میشه خدا همشو میبینه یجوری دستتو میگیره که خودتم باورنمیکنی چجوری بلندشدی نگران نباش عزیزم

مطمئن باش ته داستانت قشنگ میشه خدا همشو میبینه یجوری دستتو میگیره که خودتم باورنمیکنی چجوری بلندشدی ...

ایکاش قبل از اینکه آدمایی مثل شوهرم و مادرش رو سرراهم قرار میداد دستمو میگرفت دیگه مثل قبل وجودش رو حس نمیکنم لایق این همه سختی و عذاب نبودم واقعا 

حس میکنم خداهم بامن نیست خودم باید یه ماری واسه خودم بکنم  

ایکاش قبل از اینکه آدمایی مثل شوهرم و مادرش رو سرراهم قرار میداد دستمو میگرفت دیگه مثل قبل وجودش رو ...

نه عزیزم اینجوری نکن قطعا خدا توی همه لحظه هامون هست از اون بخواه منم فقط امیدم خداست