2777
2789
عنوان

سزارین بی حسی راحت تره یا بیهوشی؟؟؟

27917 بازدید | 74 پست

دکترم گفت هرکدوم خودت میخای من نظرم بی حسیه ولی میگن بیهوشی راحت تره

و این ک اگ پمپ درد استفاده کردین بگین گرفتنش واجبه یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پمپ درد نداشتم در آنچنانی نداری که نیاز باشه عین درد پریودی هست با شیاف اروم میشی بی حسی بودم اذیتی نداشت 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خاطره سزارینم رو بخون تو تاپیکام کامل گفتم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

من بی حسی بودم خیلیم راضیم اصلا کمردرد ندارم چون میگن عوارضش کمر درده واینکه من حتی پمپ دردم استفاده نکردم چون درد انچنانی نداشتم در ضمن بی حسی میتونی مراحل عمل اگه خواستی ببینی یا با دکترات صحبت کنی در کل خوبه🌺

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

بیهوشی.من گفتم بیهوشم کنید نکردن بی حس کردن بی حس نشدم عملو شروع کردن جیغ زدم از درد غش کردم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بیهوشی.من گفتم بیهوشم کنید نکردن بی حس کردن بی حس نشدم عملو شروع کردن جیغ زدم از درد غش کردم

یا خدا چه دکتر گاوی بوده😟😟

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
اره

اونی که کمر درد میگیره بیحسی بد بهش زدن حتما اگه خواستی بیحسی بزنی یه دکتر هوشبری خوب پیدا کن تحقیق کن اصلانم کمر درد نداره اگه دکترت خوب باشه