2777
2789
عنوان

سزارین بی حسی راحت تره یا بیهوشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27882 بازدید | 74 پست

من بی‌حسی بودم عوارض‌ کمتر از بیهوشیه میگن کمردرد و سردرد و شانه درد داری بعذش ولی من هیشکذومو نداشتم و راضی بودم

پمپ درد بگیر حتما

کاربری 91 هستم شونصدبار تعلیق شدم 😐😐 برای سلامتی پسرم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر دوبار  بیحسی بودم عالی بود خواهرم یه بیحسی یه بیهوشی میکه بیحسی خیلی بهتر بود 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

من دوتا زایمان و بی هوشی بودم خیلی هم راضی بودم 

اگه زایمان اولت باشه اصلا نیازی به پمپ درد نیست با شیاف دردت آروم میشه زایمان اول کلا درد آنچنانی نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏