2777
2789
عنوان

سزارین بی حسی راحت تره یا بیهوشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27891 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@twinkelgirl     عکس قشنگ ندارم ازش

خدا حفظش کنه عزیزم

ماشالله❤️❤️❤️

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
هیچ والا هرجا میریم میگن شبیه همین فامیلین؟؟😐 ولی خب شبیه من بشه چال گونه داشته باشه قشنگ میشه دیگ ...

وا شبیه هم نیستین ک

اره😁پروفت خودتی؟

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
سلام عزیزم  بسلامتی زایمان کردی نی نی خوبه؟ سزارین سخت بود ی راحتتر از تصورت؟

سلام قربونت اره امروز ۳ روزه زایمان کردم

نی نی هم خوبه فدات

خیلی سخت نبود تو بیمارستان ک کلا درد نداشتم راحت پاشدم راه رفتم ولی شب اول ک خونه بودم بخاطر بی حسی شونه هام و دستام درد میکرد جای بخیه هم درد میکرد از ی طرف شیرم نمیومد خیلی شب بدی بود

ولی خب با شیاف قابل تحمله بعد اون بهتر شدم امروز حالم بهتره

تو هم قراره سزارین شی؟؟

سلام قربونت اره امروز ۳ روزه زایمان کردم نی نی هم خوبه فدات خیلی سخت نبود تو بیمارستان ک کلا درد ن ...

خداروشکر عزیزم بخیر خوبی گذشت زایمانت 

اون ی شب فاکتور بگیر اول ها یکم اذیتی هس🥰

اره عزیزم اگ خدا بخواد میخام سزارین بشم تحمل درد طبیعی ندارم برا منم دعا کن ک ب سزارین برسم با این درد کمر ک دارم🤕

خداروشکر عزیزم بخیر خوبی گذشت زایمانت  اون ی شب فاکتور بگیر اول ها یکم اذیتی هس🥰 اره عزیزم ا ...

فدات اره بازم خوب بود البته دکترمم کارش واقعا خوبه

اون شب خیلی بد بود مخصوصا ک شیر نداشتم بچم گشنه بود

انشاالله ک میرسی ب سلامت زایمان میکنی😘❤

من ۴ماه پیش بابی حسی اصلا بی حس نکن که کمر درد تا عمر داری ولت نمیکنه من دکترم نزاشت بی هوشم کنه بی ...

من بی هوشی کامل بودم ولی از کمردرد بیچاره شدم ،یعنی اگه بی حسم کرده بودن می گفتم از امپول هست ولی کمردرد به خاطر قوس دوران بارداری 

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭