2777
2789
عنوان

فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست
فیلم افسون شده (enchanted)///like stars on the earth/ مجموعه هری پاتر/دلیر/ابری با بارش کوفته قلقلی/ ...

مرسی عزیزم 🌷

هری پاتر و چندتا شو دیدن 

بقیه رو برم ببینم چطورین

بارش کوفته قلقلی کار دستم داد تا یک ماه فقط ساندویچ و همبرگر میخواستن 😁

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم 🌷 هری پاتر و چندتا شو دیدن  بقیه رو برم ببینم چطورین بارش کوفته قلقلی کار دستم د ...

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
جادوگر شهر اوز هم باحاله😅

بازم ممنون.  اینم دیدن

تا یه مدت پسرم سبو روز التماس میکرد کلاس جادوگری بفرستمش 😄

کلا فیلمهای خیلی زیادی دیدن 

خودمم تو گوگل خیلی نگاه کردم اکثرا تکراری بودن براشون

https://www.aparat.com/v/zZ9qL/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF_%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%88%D8%AD%D8%B4%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_%D8%AF%D9%88%D8%A8%D9%84%D9%87_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C         اگه  پسر دارید این فیلم خیلی خوبه چون فوتبالیه ... فوتبال وحشی

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
همون پسره که می‌ره سرزمین مردگان ؟؟؟

آره همونه ولی بعد برمیگرده باحاله🙃

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
آره همونه ولی بعد برمیگرده باحاله🙃

اونجاش قشنگه که همه مرده ها تو اون دنیا هم دیگه رو پیدا میکنن و بغل میکنن و می‌رقصن 🥲

اونجاش قشنگه که همه مرده ها تو اون دنیا هم دیگه رو پیدا میکنن و بغل میکنن و می‌رقصن 🥲

آره قشنگ بود🥲

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))
نه بابا انیمه مناسبی برای بچه ها نیست😐

حداقلش از آلیس که بهتره شراب نخوردن 

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

سلام خوب هستید 

من یه مقدار در جریان تاپیک های قبلی شما هستم

یادمه بچه هاتون زیاد مریض شدن

میپرسیدی واکسن آنفولانزا بزنم یا نه

عزیزم من امسال دخترم کلاس اول از اول سال تا الان درگیرشم 

خدا میدونه چقدر دکتر دوا کردم

شما از واکسن نتیجه دیدی؟

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم
2790
2778
2791
2779
2792