2777
2789
عنوان

فیلم

203 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

اگه میشه لطفاً چندتا فیلم تخیلی هیجانی مثل آلیس در سرزمین عجایب و سیندرلا معرفی کنید برا بچه ها دانلود کنم 

فیلمهای کودکانه زیادی دیدن مثل پسری بنام کریسمس؛ تنها در خانه ؛پادینگتون ؛خاک ستاره ؛ جک و لوبیای سحرآمیز؛ دیو و دلبر ؛استورات لیتل ؛ چارلی و کارخانه شکلات

کلا اینجور سبک‌ها و خیلی دوست دارن 

چند روز پیش الیور تویست و دیدن 

کلا فیلم های که قهرمانشون بچه س خوششون میاد 

ممنون میشم اگه معرفی کنید 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

هتل ترانسیلوانیا

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخدا تمام دیالوگاشو حفظن،😄

😂😂😂

هنر شمشیری زنی آنلاين 

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
😂😂😂 هنر شمشیری زنی آنلاين 

نه بابا انیمه مناسبی برای بچه ها نیست😐

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))

فیلم افسون شده (enchanted)///like stars on the earth/ مجموعه هری پاتر/دلیر/ابری با بارش کوفته قلقلی/مولان/پیترپن(کارتونش نه)

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
2790
2778
2791
2779
2792