2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست
نه تحت هیچ شرایطی  با همسرم ۵ سال اختلاف داریم خیلی جاها همو درک نمی کنیم  به نظرم اختلا ...

من همه میگن بیشتز از سنت میفهمی و رفتار میکنی ولی خودم میدونم که یه جاهایی واقعا لجباز میشم و رفتارم بچگونس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ سال خیلی زیاد نیست ...زن باید ۱۰ سال از مرد کوچک تر باشه ...چون خانم ها به خاطر زایمان و ژنتیک زو ...

میشه منبعه این واقعیت علمی رو بگید؟منبعش حرفای مادربزرگت نیس؟

عزیزم این حرفا واسه قدیم بود الان خیلی شرایط فرق کرده خودتونو گول نزنید

اره میگم ک کم سن بنظر میاد شوهرمن حتی قیافشم ۱۰ سال پیر تر از سنشه 

من قیافش دیدیم دیگه نپرسیدم چند سالته آخه بچه بودم به این روزا فکر نکردم عکس شوهرتو بزار ببینم 

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 

چرا من اینقد بدم میاد ازین همه اختلاف سنی ؟!😥

دوس دارم جوونی کنم با یه آقا هم سن و سال خودم که قشنگ همو بفهمیم هیجان داشته باشیم 😐

خداروشکر با نامزدم هم سنم تو یه سری چیزا اون عاقلانه رفتار میکنه من نه تو بعضی چیزام من عاقلانه فک میکنم اون نه درکل همو درک میکنیم 

ولی شما اگه مشکلی با این نداری شرایط این آقا هم خوبه از نظرت قبول کن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️