2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من اینقد بدم میاد ازین همه اختلاف سنی ؟!😥 دوس دارم جوونی کنم با یه آقا هم سن و سال خودم که قشن ...

آره خودمم از همین چیزا میترسم دقیقا.ولی خب هم خوبی داره هم بدی این تفاوت سنی

من خودم نی نی میبینم دلم میره واسشون ولی نمیدونم میتونم از پس همچین مسئولیتی بربیام یا نه

سخته ولی شیرین منم ۷۶ ام ۲۷ این ماه تولدمه ولی دوتا فسقل فوضول دارم 

اره گل من چرا از پسش بر نیای اوایل سخته ولی بعدش حتی دوست نداری کسی لباس بچه ات و عوض کنه دلت میخواد همه چیش مال خودت باشه

من نامزدم ۱۳سال ازم بزرگترع اون ۷۰من ۸۳  نبا ب سن نیس ب اخلاقه وعلاقس

نامزد منم 72هست من 83.اما من خودم این همه تفاوت سنی رو دوست ندارم .درسته مثل خودم پایه هست ولی کلا فاصله سنیمون زیاده .مثلا وقتی من 30سالم بشه اون 41سالشه پیر شده

سخته ولی شیرین منم ۷۶ ام ۲۷ این ماه تولدمه ولی دوتا فسقل فوضول دارم  اره گل من چرا از پسش بر ن ...

تولدتون پیشاپیش مبارک و تبریک میگم به نی نیاتون که مامان خوش اخلاقو مهربونو مسئولیت پذیری دارن😍😍😍

۱۳ سال خیلی زیاد نیست ...زن باید ۱۰ سال از مرد کوچک تر باشه ...چون خانم ها به خاطر زایمان و ژنتیک زو ...

لطف می کنید منبع عملمیتون رو هم بگین ؟؟؟؟ 

کدوم منبع علمی 

بله اون برای زمانی بود که خانم ها ده دوازده تا زایمان داشتن و اون وسط سه چهار تا هم از بین می رفتن و خانم تا چهل سالگی یا حامله بوده یا شیر می‌داده بعد هم که بچه های اول ازدواج می کردن و خودش بچه کوچیک داشت و عروس و داماد دار و نوه دار میشد بله خانم ها زودتر پیر میشدن 

ولی الان با یه دونه دو تا زایمان و این که ذاتا زن ها بیشتر از آقایون به خودشون میرسند نگران پوست و هیکلشون هستن دیگه همچین حرفی اصلا معنی نداره و هیچ سند علمی وجود نداره 

اسی منم مجردم بنابراین تجربه ای ندارم که بخوام راهنماییت کنم فقط دیدم بعضی دوستان گفتن باید به اخلاقو شخصیت توجه کنی توجهمو جلب کرد

مگه اخلاق و شخصیت به سن وابسته نیس؟

یه ادم اخلاق و شخصیتش تو پونزده سالگی با بیستوپنج سالگی یجوره؟

فرض کنیم ما یه مامان بزرگ خیلی مهربون داریم قطعا از هم صحبتی باهاش لذت میبریم ولی درنهایت با دوستای هم سنمون که شاید اخلاقشون به اون خوبی نباشه میریم کافه و رستوران تو جوونی نیازمون بیشتر به هیجانه کمتر حوصله ی جمع بزرگترای هرچند مهربون رو داریم 

پس صرفا اخلاق خوب معیار سازش نیس باید نیازهاتونم یکی باشه نیاز یه بچه ی پنج ساله با پونزده ساله متفاوته و بنظر من نیاز یه ادم ۳۸ سال با یه ادم ۲۵ ساله هم متفاوته 

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
عزیزم شرایط کارو سرمایش چطوره؟ببین تا الان کاری بوده؟چرا تا این سن ازدواج نکرده به ابنا فکر کن تورو ...

بله این هفته قراره صحبت کنیم حتما میپرسم این موردو ممنون که یادآوری کردید.

ما رابطه جنسی خوبیم نداریم من الان سنم پایین انرژی دارم لباس خواب و فلان ولی اون اصلا انگار تو باغ ن ...

خوب کلا مدل شوهرت اینجوری هست 

وگرنه شوهر من چهل سالشه و پونزده ساله ازدواج کردیم و از نظر جنسی ذره ای تو این سال ها تغییر نکرده تازه بیشتر هم شده که کمتر نشده