2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 181 پست
دهنمو باز نکن خواهر دلم خونه آخه مرد سه بارررر در روز ؟؟؟؟بماند دست درازی و گاز و....

دقیقا بر عکس شوهر من . نه به شوهر من نه شوهر تو جفتشون عادی نیستن خخخ

منم اونکه تو رو به هم آرزوهاش ترجیح داد 
     دقیقا بر عکس شوهر من . نه به شوهر من نه شوهر تو جفتشون عادی نیستن خخخ

تو مرد نرمال دیدی تا حالا؟

در من هزاران مرغ مهاجر میل پریدن دارد....در من هزاران سرزمین بکر و وحشی ناشناخته مانده.....در من گله ای اسب وحشی به دل آب های خروشان یک رودخانه زده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مشکلی واستون پیش نیومده تو این زمینه؟

من تازه ازدواج کردم فعلا ک تنها مشکلم اینه شوهرم اگه سر یه موضوع بهش گیر بدی مخالفت کنی یا تو خستگی اینا درکش نکنی آمپر میچسبونه و اصلا آدمی نیس زبونی بگه دوست دارم هیچ وقت هم نگفته حتی در جواب دوست دارم سکوت کرده ولی تو رفتار بهت میفهمونه دوستم داره یا مثلا ما سنتی بود آشنایی مون ولی از هم خوشمون اومد بابام جواب رد داد تلاش کرد به من برسه سر حرف ک میشه میگه دلم رفت براش هرکاری کردم نتونستم بیخیالش بشم تلاش کردم بهش برسم شاید شاید یبار گفته باشه دوست دارم مستقیم اونم نامزد بودیم من بروز احساسات میکردم اونم گفت آره منم تورو دوست دارم همین 

لطف می کنید منبع عملمیتون رو هم بگین ؟؟؟؟  کدوم منبع علمی  بله اون برای زمانی بود که خان ...

یک سرچ توی اینترنت بزن ببین که کلاژن سازی توی بدن خانوم ها نهایت تا سن ۴۰ سالگی هست بعد از این سن کلاژ سازی هی کمتر و کمتر میشه

ولی آقایون تا آخر عمر پوستشون کلاژ ن

سازی داره ....حالا همه خانوم ها که به دوستشون نمیرسن که خراب نشه ..در نتیجه زودتر شکسته میشه قیافشون 

میشه منبعه این واقعیت علمی رو بگید؟منبعش حرفای مادربزرگت نیس؟ عزیزم این حرفا واسه قدیم بود الان خیل ...

یک سرچ توی اینترنت بزن ببین که کلاژن سازی توی بدن خانوم ها نهایت تا سن ۴۰ سالگی هست بعد از این سن کلاژ سازی هی کمتر و کمتر میشه

سازی داره ....حالا همه خانوم ها که به پوستشون نمیرسن که خراب نشه ..در نتیجه زودتر شکسته میشه قیافشون 

بابا این اراجیف چیه آخه باید باید مگه قدیمتر زن ده تا بچه میورد و زندگی ها سخت بود

سازی داره ....حالا همه خانوم ها که به پوستشون نمیرسن که خراب نشه ..در نتیجه زودتر شکسته میشه قیافشون 

نامزد منم 72هست من 83.اما من خودم این همه تفاوت سنی رو دوست ندارم .درسته مثل خودم پایه هست ولی کلا ف ...

منم تفاوت سنی رو دوس نداشتم دوبار خواستم بهم بزنم دیگه الان بهتر راضی شدم

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️