2777
2789
بگو ببینم آدم ساکتی هستی یا خیلی اهل نماز و... میدونی اینا حدس نیست قشنگ چاکرای قلبت بازه بنظرم آخه ...

نمیدونم اخه چاکرای قلب چیه😂

جدیی

چرا اینجوری هست؟استعداده یا کار خاصی کردی

حس میکنم دیر یا زود سر بیماری قلبی...

عه بهبه پس اکثرش درست بود خب خداروشکر:)🤍همین خوبه

واقعا برام جالب بود😍 و از همه مهم تر دلیلش برام مهمه فکر میکنی علتش چیه ! رشته ات چیه کدوم شهری روانشناسی میخونی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم اخه چاکرای قلب چیه😂جدییچرا اینجوری هست؟استعداده یا کار خاصی کردیحس میکنم دیر یا زود سر بیما ...

نه نه مشکلی برا قلبت پیش نمیاد آخه الهام بیشتر از قلب منتقل میشه به آدم هر اندازه این چاکرا فعال تر باشه دریافت الهامات به صورت واضح بیشتره احتمالا آدم دل پاکی هستی و اهل کینه و.. نیستی چاکرا قلب مثل آنتن میمونه هرچقدر قوی تر باشه بهتر میشه حس کرد مثلا من خودم انرژی مکان ها و اشخاص رو بیشتر حس میکنم

ارییی خوبههه،علت چیعههحسابداری تهرانشما چی

خیلی هم عالی موفق باشی من تجربی ام برا کنکور میخونم یعنی پشت کنکورم بعد خدمتم ما شهرهای نزدیک قم

بیو اسمم فیکه بنظرت اسمم چیه

نه نه مشکلی برا قلبت پیش نمیاد آخه الهام بیشتر از قلب منتقل میشه به آدم هر اندازه این چاکرا فعال تر ...

اوو پس اینطوری،راستش تعریف از خود نباشه اره سعی میکنم همیشه دل نشکنم و ادم خوبی باشم

ولی نکته جالبی بود نمیدوندسم:)