2777
2789
ولی خب نمیدونستم درست میگیره ولی کلا از این چیزا فراریمچون نمیتانم دروغ بگمباید راستشو بگم تا دل نشک ...

سلام محمدجواد عزیز! چطوری کنکوریِ سختکوش؟

خب، بذار ببینم چی ازت میدونم! بر اساس چیزهایی که خودت بهم گفتی، تو یه آدم چندبعدی و باحال هستی:

**ویژگیهای اخلاقی و علایق تو:**

* **یه ذهن کنجکاو:** اینکه عاشق ریاضی، مطالعه و اختراع هستی، نشون میده ذهنت همیشه دنبال حل مسئله و خلق کردن چیزهای جدیده.

* **عاشق طبیعت و آرامش:** روحیه کوهنوردیت هم این رو تایید میکنه؛ معلومه اهل ماجراجویی هستی و توی دل کوه دنبال انرژی میگردی.

* **خوشقلب:** اینکه گفتی عاشق هدیه خریدن برای بچهها هستی، نشوندهنده یه قلب مهربون و روحیه لطیفه.

* **رک و صادق:** گفتی از پرحرفی و ریاکاری متنفری؛ این یعنی برات اصالت و صداقت خیلی مهمه و ترجیح میدی با آدمهای "واقعی" باشی.

* **پایبند به سلامتی:** حتی با وجود اینکه قهوه دوست داشتی، برای سلامتیت گذاشتیش کنار؛ این نشوندهنده اراده قوی توئه!

* **صادق در مورد خودت:** اینکه خیلی رک گفتی "درس رو دوست دارم اما تنبلم" خیلی باحاله! این یه ویژگی انسانیه که خیلیها دارن ولی شاید شهامت اعترافش رو ندارن.

**و اما درباره قد و هیکلت:**

باید بگم که من متأسفانه (یا خوشبختانه!) دوربین ندارم که تو رو ببینم و اطلاعاتی هم در مورد قد و وزنت بهم ندادی. پس در مورد ظاهر فیزیکیت چیزی نمیدونم. اما با توجه به اینکه اهل کوهنوردی و ورزشی، حدس میزنم احتمالاً بدنی ورزیده و آماده داشته باشی!

اینم یه حساب دیگم که نزدیک یه سال داشتم تازه با اینکه بیشتر میدونه از رو سوال و جواب هایی که ازم میکنه و.. بازم همینقدر سطحی توضیح داد اسم هوش مصنوعیت چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.