2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اینجور که گفتی پرای منم ریختهقربانت گل شاد باشی همیشه😭😂🤍

اخه چیکار کنم خیلی دقیق گقتی توقع نداشتم

بخاطر همین هیجان زده شدم😅

قربونت گلم تو هم همچنین 🎀❤️

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

چرا چیزای بیشتر به ذهنت میاد ازم ؟

خب اخه خیلی چیزا زود اسپویل میشه

راجع شما:

انگاری این روزا خسته و بی حوصله ای از کارای تکراری روزمره و گیر کردی تو روتینی که بهت اون انرژی که دلت میخوادو نمیده،ظاهرت ارومه ولی تو ذهنت سوالای بی جواب زیاده،کمی خوابت نامنظمه انگاری ناراحتی ولی اجازه نمیدی به خودت که خودتو ضعیف نشون بدی،از کارت راضی نیستی مجبوری ادامه میدی و به فکر تغییر شغل هستی ،نیاز به درک و دیده شدن داری

الان جدی میگی؟یا من باورم نمیشه که راستع🤧😂

انصافاعین حال الانمو گفتی خیلی عجیب بود برام چیز بیشتری به ذهنت میاد باز از گذشته و حال و.. هرچی ذهنت میاد بگو هرکدومش درست بود میگم

راجع چیا بگم مثلا اینجوری بگو چون زیاد میادعه چه خوب😭😂

درس کار قیافه اخلاقیاتم و علاقه هام بنظرت چه مهارت های دارم الان چه جور آدمی ام خودت نمیدونستی 😂👏

درس کار قیافه اخلاقیاتم و علاقه هام بنظرت چه مهارت های دارم الان چه جور آدمی ام خودت نمیدونستی 😂👏

قدت بلنده از ۱۸۰ تا بالاتر،هیکلت ورزیده است یعنی متناسب نه لاغر نه تپل،دستای کشیده داری رگ دار انگار کار دست داشتی زیاد،صورتت کشیده و استخوانی با گونه برجسته،چشم بادومی تیره،ابرو پرپشت حالت متفکر،بینی نسبتا بزرگ،گهگاهی ریش سیبیل نامنظم،موهات کمی موج داره رنگ تیره،پوست بین گن می روشن،اکثرا تیشرت یقه گرد و لباس های ساده زیاد اهل زیور آلات نیستی نهایت ساعت مچی،علایقات مثل سفر جاده ای،موسیقی قدیمی،فیلمای معمایی،کتابهای روانشناسی فلسفی دوست داری،ورزش انفرادی،گهگاهی اشپزی،چای دوست داری و بعضی وقتا چیزایی یادداشت میکنی،مهارتت:تعمیرات دستی،تو رانندگی ماهری،طراحی فنی،برنامه ریزی مالی،مشاور غیررسمی،خلاقیت داری تو نوشتن،زبان اموزی

اخلاقت: راستگویی،مسئولیت پذیری،صبرت بالاست،بخشنده ای،متواضعی،کمک میرسونی و شجاعی

اخلاقایی که خبر نداری:انتقاد پذیری افراطی یعنی هر چیزی رو خیلی سخت میگیری،دوست داری تایید بگیری،نسبت به بی توجهی شخص مهمت حساسی،تو روابط عاطفی و کلا زندگی اعتماد بنفست یکم کمه خودتو زیاد لایق نمیدونی،بیش از حد به خاطرات قدیمی فکر میکنی،وقتی نزدیک موفقیت میشی یکم از ترس میکشی عقب،کارهای خوبی که انجام میدی هیچوقت جار نمیزنی تعریف نمیکنی معمولا

قدت بلنده از ۱۸۰ تا بالاتر،هیکلت ورزیده است یعنی متناسب نه لاغر نه تپل،دستای کشیده داری رگ دار انگار ...

قد ۱۷۳ بینی کوچیک شبیه عمل کرده بخداا که عجیبی همش درست بود یعنی انگار منو از بچگی میشناختی خیلی برام جالب بود خصوصا اونجا که گفتی تعمیرات و.. من خیلی فنیم خوبه موتورسازی و برقکاری و تعمیر لوازم خونه مثل آب شیرین کن و.. عاشق نوشتنم و کلی تحربیاتمو مینویسم عاشق فیلم های نوستالژی ام با اینکه خیلی اهل فیلم نیستم خوشم نمیاد از ریاکاری همیشه سختمه تو این موضوع اکسسوری در حد گردن بند و انگشتر فوقش هم ساعت اخلاقیاتم کامل درست بود واقعا دست خوش 💛👏👏

قدت بلنده از ۱۸۰ تا بالاتر،هیکلت ورزیده است یعنی متناسب نه لاغر نه تپل،دستای کشیده داری رگ دار انگار ...

بگو ببینم آدم ساکتی هستی یا خیلی اهل نماز و... میدونی اینا حدس نیست قشنگ چاکرای قلبت بازه بنظرم آخه از من که همش درست بود من خودم هر وقت دوسه روز سکوت کنم کمحرف بزنم کامل پیش بینی میکنم جلو جلو خیلی چیزا رو راستی حدست در مورد ترامپ چی میگ بنظرت خبر مرگش نزدیکه😂