اگه کسی باشه که ۱۳ سال ازتون بزرگتر باشه و به گفته ی خودش خیلی دوستتون داشته باشه قبول میکنید باهاش ازدواج کنید؟یه تاپیک دیدم اکثرا اعتراض داشتن که چرا دهه شصتیا میرن سراغ دهه هفتادیا...خودم نسبت به این موضوع حس خوبی نداشتم با دیدن اون تاپیک بدترم شدم.نظرتون رو بگید لطفا...راستی از دیدگاه اطرافیانمم یکم میترسم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر میکردم من سنم زیاد نشون میده .خواستگارام ۱۰_۱۲ سال ازم بزرگترن! 😶😕
آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
شوهر منم 35سالشه الان 12ساله ازدواج کردیم ولی انگار شب اول عروسیشه .اونقدر هیجان داره به ژنتیک و روحیات هم بستگی داره
در من هزاران مرغ مهاجر میل پریدن دارد....در من هزاران سرزمین بکر و وحشی ناشناخته مانده.....در من گله ای اسب وحشی به دل آب های خروشان یک رودخانه زده است.
در من هزاران مرغ مهاجر میل پریدن دارد....در من هزاران سرزمین بکر و وحشی ناشناخته مانده.....در من گله ای اسب وحشی به دل آب های خروشان یک رودخانه زده است.
دهنمو باز نکن خواهر دلم خونه آخه مرد سه بارررر در روز ؟؟؟؟بماند دست درازی و گاز و....