2789
عنوان

مادرشوهر

801 بازدید | 41 پست

مادرشوهرم بدون اطلاع قبلی یهو نازل شد خونمون شام.منم کشیدمش آشپزخونه به بهانه اینکه حوس دست پخت ناب شما رو کردیم.وادارش کردم شامو خودش بپزه😈😈😈 افتاده رومبل وای گرمای اجاق حالمو بد کرده😊😊😊😊تا توباشی ازینکارا نکنی.انکاری مفتشه فقط دنبال ایراده☺☺☺☺حقش بود

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاشقتم عاشق

شانس آورده زمان قدیم نیست و ماشین ظرفشویی اختراع شده.وگرنه میبردمش لب حوض وادارش میکردم یخ و بشکنه ظرفارم بشوره😂😂😂😂😂گاهی وقتا خودم از خودم ترسم میگیره👿👿👿👿👿

چه عروس بدجنسی هستی! 

من بدترین پدرشوهر و مادرشوهر دنیارو هم داشته باشم اینجوری باهاش تا نمیکنم. چون به هرحال بزرگترن و مهمونن. مهمون حرمت داره. بزرگتر حرمت داره. 

واقعا کارت زشت بود. 

چه مادرشوهر حوبی هم بوده که اومده واست اشپزی کرده..... فکرنکن زرنگی. اون خوبه. 

بچه ها من نمیتونم تاپیک بزنم ۶ تا شده میشه لطفا منو راهنمایی کنید امروز فامیلمون میخواست مهمون بیاد خونمون منتهی مامان بابام خونه نبودن گفتم شب میان گفت خبر بده پس ما آمادگی پذیرایی نداریم ‌و دوست نداریم فعلا مهمون بیاد خونمون بهش خبر ندادم حالا میخوام بهش پیام بدم بهش چی بگم محترمانه باشه مثلا بگم امروز نشد آخر هفته بیاین شام الکی‌ دیگه زنگ نزنم واسه دعوت رسمی یا چی چیکار کنم😢😢😢😢

چه عروس بدجنسی هستی!  من بدترین پدرشوهر و مادرشوهر دنیارو هم داشته باشم اینجوری باهاش تا نمیکن ...

از خوبیش نیست خواست بگه بلد نیستی من بیشتر از تو میدونم تو رودرواسی مجبور شد.خودش کرد