2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 41 پست
خونه پسرشه هق داره بیاد چ بدجنسن بعضی عروسا اه

نه اینجوری شاید یکی آماده نیست یخچالش خالیه؟؟؟ شرمندکی میزبانم آدم باید توجه کنه!!!!حالا یکی باشه به هر چیزیقانع باشه یطرف.میدونه وضع مالی پسرش خوب نیست همه توقعاتشم از منه.من هونه دار از کجا بیارم.وقتی چشم به دست پسرشه.

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
چه عروس بدجنسی هستی!  من بدترین پدرشوهر و مادرشوهر دنیارو هم داشته باشم اینجوری باهاش تا نمیکن ...

انشالله یدونه ازین گیرت بیاد.گوشه کند گرفتی نشستی گریه.یاد دعای من میافتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله یدونه ازین گیرت بیاد.گوشه کند گرفتی نشستی گریه.یاد دعای من میافتی

به دعای گربه سیاه بارون نمیاد. 

فکرکردی همه میان تایید میکنن کارتو که ناراحت شدی؟  

پذیرش حرف حق داشته باش. 

کارت اشتباه بوده. برو جبرانش کن. 

از خوبیش نیست خواست بگه بلد نیستی من بیشتر از تو میدونم تو رودرواسی مجبور شد.خودش کرد

ددقیقا عین مادرشوهر من....میشینن دستور میدن تو تیر خلاصو زدی

مال منم از بچه داریم ایراد میگیره خودم ک تا حالا هیچی نگفتم ولی شوهرم میگ میتونی بیا ۱۰ دیقه نگهشون دار.‌..‌من مادر ندارم گاهی میبینم چ مادرشوهرم چ ی مادر دیگ ب بچش مهر و محبت میکنه دلم میگیره میگم کاش مادر منم بود

به دعای گربه سیاه بارون نمیاد.  فکرکردی همه میان تایید میکنن کارتو که ناراحت شدی؟   پذیر ...

واسه تایید گرفتن ننوشتم. خودت آرزو کردی منم گفتم آمین. گیر یکی ازینا بیافت بعد  ببینیم احترام میکنی یا میای اینحا درد دل میکنی. واسه مردم بریدن و دوختن راحته شرط اونه که واسه تن خودت  ببری وبدوزی

هوس غذا آدمو داغون میکنه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

هوس 😐 یکم خوشم اومد از حرکتت باریک 👍

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
شانس آورده زمان قدیم نیست و ماشین ظرفشویی اختراع شده.وگرنه میبردمش لب حوض وادارش میکردم یخ و بشکنه ظ ...

😐😐😐😐دست بالای دست زیاده

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی💚

حالا ی غذا پختن ک کارب نداره من دلم نمیخواو کسی جز خودم تو خونم اشپزی کنه ولی ب هر حال ممکنه شما دلایل خودتو داشته باشی ک اینکارو کردی و رفتار مادرهمسرت وقتی مهمانشی خوب نباشه

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
کاش از این عروسا گیرم‌‌ نیاد 

بخوای و نخوای نسل جدید عروس ما میشن😫😫

منکه یه عمر از قوم شوهر کشیدم خدا با عروس امتحانم نکنه🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واسه تایید گرفتن ننوشتم. خودت آرزو کردی منم گفتم آمین. گیر یکی ازینا بیافت بعد  ببینیم احترام م ...

هر وقت خودمون هم ببریم و بدوزیم اندازه ی تنمون نمیشه

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی💚