2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 41 پست

این که سرزده و بیخبر امدن کارشون اشتباه بوده 

خانه پسرش هم که باشه باید اطلاع بده 

کاروانسرا که نیست

تو این روزها که سفره مردم کوچک شده و همه چی گران شرط عقل و ادب اینه که زمانی که صاحب خانه امادگی داره ، بره خونه طرف 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

نمیشه قضاوت کرد. اما من بعد بیست سال زندگی با ابنکه داستانهای زیادی بینمون بوده همیشه حرمت کردم. دیگه مهمون باشه که خیلی بیشتر. بوده چیزی تو خونم نبوده بهش گفتم یه تخم. مرغ شکستم باهم خوردیم ولی خب از بی حرمتی خیلی میترسم. چون خودمم هم دختر دارم هم پسر خیلی میترسم

اول کار بعد از نی نی سایت🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از مهمون سرزده متنفرم

این که آشپزی کردن ایراد نداره (اگه مشکلی نداشتن) 

ولی چون از روی بدجنسی بوده بده عزیزم 

البته اینکه میگی میخواستن دخالت کنن هم بده 

به هرحال مادر همسر شماست 

شما بهتر و بیشتر میشناسین ایشون رو و میدونین چجوری باید صحبت و رفتار کنین

ولی خب در نهایت منزل پسرشون هم هست 

حالا چه ایرادی داره بی خبر اومده باشن یکبار 

خیلی به جایی برنمیخوره 

مثلا بهتر بود میگفتی مادر جون این بار خواستین تشریف بیارین هماهنگ کنین که بتونم و بشه خوب تدارک ببینم و پذیرایی کنم ... 

از مهمون سرزده متنفرم این که آشپزی کردن ایراد نداره (اگه مشکلی نداشتن)  ولی چون از روی بدجنسی ...

یبار نیست همیشه همینجوریه.مهمونی میگیریم چنون با اون یکی عروسش بده ام میگه من نمیام.میگیم باشه هرجور راحتید.یهو وسط مهمونی میاد دعوا راه میندازه میره

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
یبار نیست همیشه همینجوریه.مهمونی میگیریم چنون با اون یکی عروسش بده ام میگه من نمیام.میگیم باشه هرجور ...

خب این خیلی بده 

باید یه فکر خوب و درست کنی و با همسرت هم صحبت کنی 

اینجوری سخته واقعا 

حالا یکبار وادار شد آشپزی کنه 

از حالا به بعد چی؟ 

از مهمون سرزده متنفرم این که آشپزی کردن ایراد نداره (اگه مشکلی نداشتن)  ولی چون از روی بدجنسی ...

کلا هدفش اینه خودش با خودش قهر کنه خودشو لوس کنه.بعد دید کسی منتشو نمیکشه محلش نمیزاره.میگه برم ببینم چه خبره حالشونو بگیرم.دقیقا عین ملاقه یهو وارد دیگ میشه همه چیو بهم میزنه میره.یجیزی ام میگی.جواب میده:  چرا؟مگه من کاری کردم؟مگه من چیزی گفتم؟کفر آدمو درمیاره. علتشم میدونما!!! ۳۵سال پیش یکاری کرده.فهمیده من اتفاقو میدونم.فکر میکنه کارشو جایی حرف میزنم.جبهه گرفته.بخدا پیش خانواده خودمم از دست گل مادر شوهرم حرف نزدم

عجب بعضی ها بد نظر دادن... دوستان بی خبر امدن زشته.... یعنی چی خونه پسرشه؟ پس عروس و ایشون آدم نیست برای هماهنگی؟ نمیگم کار اسی درسته ولی خوندن اینا واقعا زور داره.... همیناست که تهش با یه عالم تلاش باز زنهارو آدم حستب نمیکنن...از خودمون شروع میشه... چه مادر زن چه مادر شوهر باید بدونن که خونه دختر و پسرشون تنها نیست برای هردو احترام قائل بشن.... خواهشا یکم تو طرز فکر تون تغییر ایجاد کنین برای نسل های اینده که گیر و دار این افکار پوسیده نباشن 

کلا هدفش اینه خودش با خودش قهر کنه خودشو لوس کنه.بعد دید کسی منتشو نمیکشه محلش نمیزاره.میگه برم ببین ...

دلمم سوخت براش 

شاید کمبودی ام داره 

خودت رو اذیت نکن عزیزم 

گاهی بی اعتنا باش 

گاهی مدارا کن 

یا رفت و آمدت رو کم تر کن اگه میشه و میتونی 

ان شاءالله حل میشه 🌼🌱... 

خب این خیلی بده  باید یه فکر خوب و درست کنی و با همسرت هم صحبت کنی  اینجوری سخته واقعا&n ...

اصلاح پذیر نیست.شانس آورده یه دوناد داره عین سگ خونگی آماده بخدمتشه.خونه پسراش دعوا راه میندازه.بعد میره خونه دخترش ریلکس میکنه.از انصاف و رحم و مروتم هیچی تو وجودش نیست.بخدا حاضره از یکی از عروساش آتو بگیره آبرو پسرش بره حتی پسرش خود کشی کنه.ولی خودش دلش خنک بشه که دیدید حق با من بود!!!!یه جاری دارم هر غلطی بفکرت بیاد میکنه.فقطم سر لج بازی با نادر شوهرمم.همه ام بهش حق میدن.میگن یه همچین خانواده ای حقشونه

اصلاح پذیر نیست.شانس آورده یه دوناد داره عین سگ خونگی آماده بخدمتشه.خونه پسراش دعوا راه میندازه.بعد ...

کاملا میفهممت 

مادربزرگ خودمم همینجوریه

چقدر مامان طفلکی من خودش رو آزار داد ولی چون پدرم خوبه دیگه اهمیتی نداد از یه جایی به بعد 

مهم اینکه با همسرت خوب باشی 

بی خیال گلی 

نمیدونم اینهمه عقده و کینه منشا اش از کجاست؟؟؟  بخدا مجردی پسراش خبر مرگشون میومد به هیچ جاش نبود. ولی الان واسه دق دلی عروساش وای پسرم ال شد وای بل شد.۸۰کیلو پسرشو کردم ۱۰۵کیلو میاد میگه پسرم چقدر شکسته شدی!!؟؟؟ همسرم یدونه موی سفید نداره سرش ولی موهای من یک درمیون سفید شدن.خیلی دلش پسرشو میخاد.خیلی فکر میکنه اینجا بهش بد میگذره.بخدا مهرم حلال جونم آزاد بیاد برداره ببره پسرشو.خونه ای ام که توش میشینیم کادو بابامه بمن. مال خودمه وسایلامونم جهازمه یه استکان نخریدن.ساک پسرشو ببندم ببره نگر داره