ظهر تو زودپز لوبیا یکم جو ریختم بپزه رفتم حموم رفتم اتاق موهامو سشوار بزنم یهو یه صدای انفجاااااار شدیدددد اومد همینجور شسوار ب دست خیره شده بود آینه فهمیدم زودپز ترکید همه همسایه ها درو میکوبیدن منم لباس نداشتم سریع لباس پوشیدم درو باز کردم اومدن داخل نمیتونسم رو پام وایسم لوازم برقیام چنتشون پرت شدن پاین ب چنتاشو لوبیا چسبیده بود بدنشون سوخته گلیم فرشم ترکید ینی گازو فرم خورد شد کریستال های نازنینم ک چقد ب شوهرم التماس کردم برام بخره چون گرون بود پنجره های اشپزخونم ترکیده دارم روانی میشم از ظهر دارم زار میزنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته این خسارتارو برام نداشت، نهایتا افتاد کف اشپزخونه و همه جا خورشتی شد که اونارم شستم😕
حالا اشکال نداره همین که جونت سالمه خداروشکر کن
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
از خدا میخوام یه جوری که فکرشم نکنی این خسارت رو براتون جبران کنه...
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.