janan_sobhan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 409 عنوان گاز صفحه اي 6112 بازدید | 19 پست سلام بچه ها كسي گاز لعابي مشكي نيك كالا داره؟ متاسفانه تو شهرمون فقط استيلش هست اما دلم ميخواد مشكي بخرم از شيشه اي هم ميترسم كه بشكنه اگه كسي داره لطفا راهنمايي كنيد... اخه لعابي مات هست نه براق ... 1401/10/17 | 08:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3595 من گاز شیشه ای دارم شیش ساله استفاده میکنم چرا باید بشکنه همه فامیلامون شیشه ای دارن آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
hanitanha عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3617 کار خوبی میکنی شیشه ای نمیخری جدا از شکستن تمیز کردنشه که مکافاته
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40477 من گاز شیشه ای دارم شیش ساله استفاده میکنم چرا باید بشکنه همه فامیلامون شیشه ای دارن ممکنه بشکنه.من دو بار دیدم بشکنه تو فامیل
ساراااsara عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 880 من ۱۱ ساله گاز صفحه ای و شیشه ای اخوان دارم، عاااالیه، برندای متفرقه احتمال شکستنش هست، مثلا برای عمم دوبار شکست و در نهایت استیل خرید،اتفاقا چند وقت پیش که برای خرید فر رفته بودم، گاز صفحه ای شیشه ای نیک کالا رو پیشنهاد میدادن شدی قلب و تن و روحم💖
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3595 من ۱۱ ساله گاز صفحه ای و شیشه ای اخوان دارم، عاااالیه، برندای متفرقه احتمال شکستنش هست، مثلا برای عم ... مال منم اخوان هست انقدر راحت هم تمیز میشه خیلی جنس خوبی داره آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
janan_sobhan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 409 من گاز شیشه ای دارم شیش ساله استفاده میکنم چرا باید بشکنه همه فامیلامون شیشه ای دارن درسته اما ترجيحم اينه ريسك نكنم مامانم نيك كالا استيل داره خيلي راضيه منم ميخوام نيك كالا بخرم اما موندم چون ماته نگران اينم كه تميزكردنش سخت باشه
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3595 درسته اما ترجيحم اينه ريسك نكنم مامانم نيك كالا استيل داره خيلي راضيه منم ميخوام نيك كالا بخرم اما م ... هرجور صلاح میدونی عزیزم آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
janan_sobhan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 409 مال منم اخوان هست انقدر راحت هم تمیز میشه خیلی جنس خوبی داره والله جديدا كه قيمتها رفته بالا شنيدم كيفيت هاشون درگير شده! مثلا كامنتهاي سالهاي ٩٥ حدودا ميگن استيل البرز و اخوان خوبن اما جديدا ميگن نه...
یااااااسمین عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 332 مال منم اخوان هست انقدر راحت هم تمیز میشه خیلی جنس خوبی داره منم اخوان دارم یساله خریدم ولی شعله هاش واسه روشن شدن اذیت میکنن ..شما میدونی دلیلش چیه
janan_sobhan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 409 من گاز شیشه ای دارم شیش ساله استفاده میکنم چرا باید بشکنه همه فامیلامون شیشه ای دارن ققول دارم مارك مهمه اما فاكتورهاي ديگه هم هست حتي مهارت كابينت ساز كه درست الگوي برش رو بزنه...
بالشی عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 3595 منم اخوان دارم یساله خریدم ولی شعله هاش واسه روشن شدن اذیت میکنن ..شما میدونی دلیلش چیه نه والا بگو نمایندگی یه نگاه بندازه آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
janan_sobhan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 409 لطفا اگه كسي اطلاعات جديدي از گاز نيك كالا لعابي مشكي پيدا كرد ممنون ميشم محبت كنه راهنمايي كنه ...
نسترن۸۷۱۲ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2 درسته اما ترجيحم اينه ريسك نكنم مامانم نيك كالا استيل داره خيلي راضيه منم ميخوام نيك كالا بخرم اما م ... سلام عزیزم شما خریدین ؟ راضین؟