2777
2789
عنوان

گاز صفحه اي

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 19 پست
لطفا اگه كسي اطلاعات جديدي از گاز نيك كالا لعابي مشكي پيدا كرد ممنون ميشم محبت كنه  راهنمايي كن ...

لعابی نخر یا باید فویل روش بزاری که دقیقه به دقیقه کثیف نشه یا همش تمیز کنی لعابی اصلا خوب نیست 

به جاش استیل هم راحتتر تمیز میشه و هم بهتره کیفیتش 

الان یه استیلای مات اومده اونام خوبه

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

لعابی نخر یا باید فویل روش بزاری که دقیقه به دقیقه کثیف نشه یا همش تمیز کنی لعابی اصلا خوب نیست به ج ...

میشه دقیقا توضیح بدید چرا؟ هر گازی در صورت استفاده کثیف میشه. خوبی گاز لعابی مشکی اینه که اولا مثل استیل بی روح نیست و اما مثل استیل محکم هست و نمیشکنه ‌دوما مثل گاز صفحه ای مشکی زیبا هم هست

سلام عزیزم خوبی

ببین صادقانه تجربه ای که خودم از گاز شیشه ای دارم رو بهت میگم پارسال مهمون داشتم تو پذیرایی نشسته بودیم که یهو صفحه گازم ترکید شانس آوردیم کسی تو آشپزخونه نبود

چون ضمانت داشت زنگ زدیم به شرکت اومدن گاز رو بردن که دوباره شیشه بندازن ولی یکی از کارگر هاشون به من گفت کاش گاز استیل میگرفتی این شیشه ای ها بدرد نمیخوره

یه قلب زیبا بهتر از هزار چهره زیباست ...♡