2777
2789
عنوان

گاز صفحه اي

5865 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها كسي گاز لعابي مشكي نيك كالا داره؟ متاسفانه تو شهرمون فقط استيلش هست اما دلم ميخواد مشكي بخرم از شيشه اي هم ميترسم كه بشكنه اگه كسي داره لطفا راهنمايي كنيد... اخه لعابي مات هست نه براق ... 

من گاز شیشه ای دارم شیش ساله استفاده میکنم چرا باید بشکنه همه فامیلامون شیشه ای دارن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۱ ساله گاز صفحه ای و شیشه ای اخوان دارم، عاااالیه، برندای متفرقه احتمال شکستنش هست، مثلا برای عمم دوبار شکست و در نهایت استیل خرید،

اتفاقا چند وقت پیش که برای خرید فر رفته بودم، گاز صفحه ای شیشه ای نیک کالا رو پیشنهاد میدادن

شدی قلب و تن و روحم💖
من ۱۱ ساله گاز صفحه ای و شیشه ای اخوان دارم، عاااالیه، برندای متفرقه احتمال شکستنش هست، مثلا برای عم ...

مال منم اخوان هست انقدر راحت هم تمیز میشه خیلی جنس خوبی داره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من گاز شیشه ای دارم شیش ساله استفاده میکنم چرا باید بشکنه همه فامیلامون شیشه ای دارن

درسته اما ترجيحم اينه ريسك نكنم مامانم نيك كالا استيل داره خيلي راضيه منم ميخوام نيك كالا بخرم اما موندم چون ماته نگران اينم كه تميزكردنش سخت باشه

درسته اما ترجيحم اينه ريسك نكنم مامانم نيك كالا استيل داره خيلي راضيه منم ميخوام نيك كالا بخرم اما م ...

هرجور صلاح میدونی عزیزم 

مال منم اخوان هست انقدر راحت هم تمیز میشه خیلی جنس خوبی داره

والله جديدا كه قيمتها رفته بالا شنيدم كيفيت هاشون درگير شده! مثلا كامنتهاي سالهاي ٩٥ حدودا ميگن استيل البرز و اخوان خوبن اما جديدا ميگن نه... 

ققول دارم مارك مهمه اما فاكتورهاي ديگه هم هست حتي مهارت كابينت ساز كه درست الگوي برش رو بزنه... 

منم اخوان دارم یساله خریدم ولی شعله هاش واسه روشن شدن اذیت میکنن ..شما میدونی دلیلش چیه

نه والا بگو نمایندگی یه نگاه بندازه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز