2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 85 پست
خیلی شبا بخاطر اینکه شوهرم نمیتونست عروسی بگیره و خونت نداشتیم از بقیه و خانوادم حرف شنیدم و گریه کر ...

امشب میشنیدم 

مامانم به بابام میگفت 

میکفتی جوونن درست میشه 

اینم نتیجه اش 

دختررمون بدبخت شد 

بخدا نمیدونم چجوری باید ازین وضعیت نجات پیدا کنم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط صبر داشته باش و با سیاست برو جلو  من الان دیگه شوهرم کلا سمته منه کامل متوجه شده همه چیو ش ...

ما قراره جای دیگه زندگی کنیم نه شهر ما نه شهر اونا 

مامانش از الان خودش اماده کرده بیاد چن ماه چن ماه بمونه 

نمیدونم اینا درک ندارن ادم تازه عروس و داماده 

فقط فکر خوش گذرونی ان 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
از شوهرت راضی هستی؟ 

چی بگم بیچاره به هر دری میزنه نمیشه 

خدا لعنت کنه باعث و بان ی هاش

برای کدوم شهرین میتونم بپرسم البته اگه دوست داری بگو

تهران و تبریز

برا تورو پشت سر میگن برا منو تو رو ی خودم میگفت مامانم با اینکه ازدواجم سنتی بود و مادرم انتخابش کرد ...

جلو روم هم میگن 

ولی من دیگه اینقدر افسرده و داغون شدم 

یه وقتا پشت میگن یه وقتا به روی ادم 

هیچی خواستم یه چیزی بگم گفتم شاید کسی باشه و بهش بربخوره 

راحت باش بگو بابا