zehranur مدیر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 عنوان خانواده شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 85 پست یعنی هیچ خیری نمیشه دید ازشون مامان من برای داماد دلسوز تر از مادر خودشه از هیچی شانس ندارم خدایاااااا نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐 1401/10/17 | 01:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 خیلی شبا بخاطر اینکه شوهرم نمیتونست عروسی بگیره و خونت نداشتیم از بقیه و خانوادم حرف شنیدم و گریه کر ... امشب میشنیدم مامانم به بابام میگفت میکفتی جوونن درست میشه اینم نتیجه اش دختررمون بدبخت شد بخدا نمیدونم چجوری باید ازین وضعیت نجات پیدا کنم نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
انشرلی71 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 4161 امشب میشنیدم مامانم به بابام میگفت میکفتی جوونن درست میشه اینم نتیجه اش ... از شوهرت راضی هستی؟
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 فقط صبر داشته باش و با سیاست برو جلو من الان دیگه شوهرم کلا سمته منه کامل متوجه شده همه چیو ش ... ما قراره جای دیگه زندگی کنیم نه شهر ما نه شهر اونا مامانش از الان خودش اماده کرده بیاد چن ماه چن ماه بمونه نمیدونم اینا درک ندارن ادم تازه عروس و داماده فقط فکر خوش گذرونی ان نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
انشرلی71 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 4161 ما قراره جای دیگه زندگی کنیم نه شهر ما نه شهر اونا مامانش از الان خودش اماده کرده بیاد چن ماه ... برای کدوم شهرین میتونم بپرسم البته اگه دوست داری بگو
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 از شوهرت راضی هستی؟ چی بگم بیچاره به هر دری میزنه نمیشه خدا لعنت کنه باعث و بان ی هاش نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 برای کدوم شهرین میتونم بپرسم البته اگه دوست داری بگو تهران و تبریز نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
لیلی۱۳۹۸۷۵ عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 827 امشب میشنیدم مامانم به بابام میگفت میکفتی جوونن درست میشه اینم نتیجه اش ... برا تورو پشت سر میگن برا منو تو رو ی خودم میگفت مامانم با اینکه ازدواجم سنتی بود و مادرم انتخابش کرده بود
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 شوهرت تبریزه؟ اره نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 برا تورو پشت سر میگن برا منو تو رو ی خودم میگفت مامانم با اینکه ازدواجم سنتی بود و مادرم انتخابش کرد ... جلو روم هم میگن ولی من دیگه اینقدر افسرده و داغون شدم یه وقتا پشت میگن یه وقتا به روی ادم نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 خودتم تبریزی هستی؟ نه چطور ؟ نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
انشرلی71 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 4161 نه چطور ؟ هیچی خواستم یه چیزی بگم گفتم شاید کسی باشه و بهش بربخوره
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1088 هیچی خواستم یه چیزی بگم گفتم شاید کسی باشه و بهش بربخوره راحت باش بگو بابا نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐