2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 85 پست
جلو روم هم میگن  ولی من دیگه اینقدر افسرده و داغون شدم  یه وقتا پشت میگن یه وقتا به روی ...

درسچ میشه به شرطی ک همدیگه رو دوست داشته باشید و شوهرت ادم خوبی باشه از صمیم قلبم ارزو میکنم شوهرت  مثل شوهر من قدر دان این صبوری هات باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست دوستیمو قبول کن 

دستم خورد رد کردم 🤣🤣🤣بی زحمت مجدد

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
نه گلم ب خواهر شوهرت بگو. از حرفات ناراحت میشم. به من احترام نمیزاری 

چکارکنم خواهرهمیشه همینن بقران من میرم به زورچندکلمه حرف میزنن بام تازه خوبه برام اززمان عقدتاالان یه هزاری خرج منوبچه هام وشوهرم نکردن طلبکارن

بابا باز شما خوبه خانوادشوهرتون من پدرم برام همه چی میگرفت با این که ازدواج کرده بودم هنوز شوهرم اوایل ازدواج کار خوابیده بود من پول مجردیم رو دادم برا خانوادش خرج کرد با این که میدونستن پول منه برای وام ازدواج خواهر شوهرم ضامن لازم داشتن پدرم ضامن شد یه قرون هم ندادن پدرم به خاطر این ک بیست تومن به شوهرم بدن بدهی های عروسیشو بده به خاطر این سه روز قهر شدن تو یه خونه زندگی میکردیم بعدش اونا طلب کار بودن بدهی داشتن به من میگفتن تو پول بده خیلی پروو هستن منم یه دعوایی کردم ک خدا میدونه رفته بودن پیش پدرم تو باید بدهی مارو بدی 

بابا باز شما خوبه خانوادشوهرتون من پدرم برام همه چی میگرفت با این که ازدواج کرده بودم هنوز شوهرم اوا ...

حالا تو فک و فامیل خودمون 

عروساشون رو سرشون میزارن 

ماها گیر چه هیولاهایی افتادیم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

[QUOTE=267912223]دقیقا منم عین توعم. خواهرشوهرم سر بچه نچسبش سر دخترمن داد میزنه به دختر هفت ساله من همین امروز گفت ز ...[خواهرشوهر منم ب بچه من‌ک بچه داداشش میشه حسادت میکنه.چشم نداره ببینه پدرشوهر مادرشوهرم کاری برا بچم میکنند

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده