2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 85 پست
اینا هم ها پوچ برام نخریدن  هرچی خرید شوهرم  خیرشون به پسرشون نمیرسه  بابام بهش کم ...

هیچ وقت اینو نگو  من ک دارم اینارو میگم بهت اخرشم بزار بگم بهت الان خدارو شکر  شوهرم بدون اجازه من ابم نمیخوره حتی به مادرش هم پول بخواد بزنه بهم میگ البته منم مخالفت نمیکنم چرا؟ چون اگر بکنم بجای یه تومن 5 تومن میزنه یکم باید سیاست به خرج بدی و پشت همسرت وایسی حتی تو عروسیم مادر شچهرم نصف شاباش هامو دزدید ولی باز بروم نیاوردم همه اینا میگذره فقط رو سیاهی برای ذغال میمونه 

بعد تو عروسی چنان آبرو ریزی کردن جلو فامیلام که تا یه عمر سرم پایینه پیش فامیلام خدا شاهده فقط از خد ...

بهترین جشن عقد گرفتیم که همه انگشت به دهن بودن 

صدتا عیب از فامیلامون گرفتن 

اخه به شما چه 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک توسر من منم عین توام. پسرخواهرشوهرمو انقد دوس داشتم انقد قربون صدقش میرفتم انقد خوبی کردم بهش. ز ...

تووووو به عنوووووان مادرررر نبااااااید اجازه بدی کسی به بچت بی حرمتی کنه عزت نفس بچت از هرررررر چیزی بالاتره ارزشش بخدا جات بودم دهنشو پارههههه میکردم

والا من هنوز عقدم ولی خدا شاهده چند بار گفتم دختر من و کسی حق نداره بهش تو بگه باید بگه شما اخه یه بار تو باغ یکی بچه یکی دیگه رو دعوا کرد بعد من به شوهرم گفتم خاک تو سر مامانش که چیزی نگف

به بچمم یاد میدم هر کی بهش گف تو دستشو بزنه به کمرش بگه تو نه شما

اعصابمو بهم ریختی نصفه شبی چطور جرش ندادی😭۹ ماه تو شکمت نگه داشتی و پی پی بچه نشستی که خواهر شوهر بیاد زر بزنه و عزت نفس بچه رو داغون کنه😡😡😡😡😡😡

هیچ وقت اینو نگو  من ک دارم اینارو میگم بهت اخرشم بزار بگم بهت الان خدارو شکر  شوهرم بدون ...

واقعا اینقدر بغضم قورت دادم 

بغض درد دارم 

میترسم اخر سرطان حنجره بگیرم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
ای باباانشالاک هرچی زودتربری راحت شی

دعا کنین برام 

خوشبخت باشی عزیزم 

من دلم نمیخواد بره به اونا بگه  حداقل از من دلجویی کنه  طرفدار من باشه

اگر میتونی  خونه رهن کنی  رهن کنیدبرید سر خونه زندگیتون عروسی نگیر ک زود تر دوریت از همسرت تموم شه من خودم 7 سال دور بودم ازش میدونم خیلی بده 

بهترین جشن عقد گرفتیم که همه انگشت به دهن بودن  صدتا عیب از فامیلامون گرفتن  اخه به شما ...

عزیزم تو عروسی من فامیلام از شهرمون که اومده بودن رو ندادن گفتن تو خونه جا نداریم بمونین تو ماشیناتون بخابین خواهر شوهرم چراغارو خاموش کرد رو مهمونامون صبحش مادر شوهر ذلیل شدم رو نداد پاشدن قبل پاتختی برگشتن بخدا قسم سر هیچ و پوووووچ 

اگر میتونی  خونه رهن کنی  رهن کنیدبرید سر خونه زندگیتون عروسی نگیر ک زود تر دوریت از همسرت ...

دیگه چقدر کوتاه بیام ؟ 

منم جوونم دل دارم 🥺

شوهرم دستش خالیع 

خانواده اش هم که هیچی 

من دلم نمیخواد بره به اونا بگه  حداقل از من دلجویی کنه  طرفدار من باشه

منم همین انتظارو دارم ولی میدونی چیه هرچقدر مارو دوست داشته باشن بالاخره اونم مامانش اینم بگم بیشتر باورشون نمیشه ازشوهرخودم میگم مثلا کاملا احساس میکنم که باور نمیکنه مادرش بد باشه چند بار پیش خودش مامانش حرف بارم کرد و ناراحتم کرد بدون اینکه ذره ای تقصیر اشته باشم اینجوری کم کم باور کرد

واقعا اینقدر بغضم قورت دادم  بغض درد دارم  میترسم اخر سرطان حنجره بگیرم

خیلی شبا بخاطر اینکه شوهرم نمیتونست عروسی بگیره و خونت نداشتیم از بقیه و خانوادم حرف شنیدم و گریه کردم ولی بازم گفتم درست میشه همه چی چون میدونستم شوهرم داره تلاششو میکنه انشالله ک زود زود برید سر خونه زندگیتون و خوشبخت باشید 

عزیزم تو عروسی من فامیلام از شهرمون که اومده بودن رو ندادن گفتن تو خونه جا نداریم بمونین تو ماشیناتو ...

نمیدونم اینا چرا اینجوری تربیت شدن 

مامان من خودشو برای شوهرم میکشه 

هرکار برا من بکنه صد برابرش برای اون میکنه 

اونوقت ازین میسوزم ننه باباهای اینا هیچ غلطی نمیکنن برا ادم 

هم دهنشون نیم متر بازع 

هم طلبکارن 

هم توی همه چی نظر میدن 

هم برای ادم تعیین و تکلیف میکنن 

منم همین انتظارو دارم ولی میدونی چیه هرچقدر مارو دوست داشته باشن بالاخره اونم مامانش اینم بگم بیشتر ...

اینا سیاستشون بیشتر با پنبه سر آدم میبرن 

جایی نمیزارن که پسره بفهمه 

نمیدونم اینا چرا اینجوری تربیت شدن  مامان من خودشو برای شوهرم میکشه  هرکار برا من بکنه ص ...

فقط صبر داشته باش و با سیاست برو جلو 

من الان دیگه شوهرم کلا سمته منه کامل متوجه شده همه چیو شهرمونم که جداست چند ساعت فاصله داریم خدا روشکر 

تووووو به عنوووووان مادرررر نبااااااید اجازه بدی کسی به بچت بی حرمتی کنه عزت نفس بچت از هرررررر چیزی ...

چجوری پارش کنم بگو دیگه؟؟ اخه فک کن یه خانواده ای هستن که قشنگ بلدن چجوری ماجرارو به به جا دگ ربط بدن ادمو بدهکارکنن میگن مگه چی گفت؟ یامثلا شوخی کردیم دگ.... اخرشم میگه تو اخلاقت خیلی بده تو خاله زنکی تو حرف درمیاری آدم نمیتونه جلوت راحت باشه یه چیزی بگه آدم میترسه حرف دربیاری.. یکمم رو ادم اسم میزارن