2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 85 پست
من 4 سال عقد بودم دریغ از 1000 تومن ک مادر شوهرم از خودشچیزی بخره واسم 10 سال پیش شوهرم 2 میلیون میف ...

اینا هم ها پوچ برام نخریدن 

هرچی خرید شوهرم 

خیرشون به پسرشون نمیرسه 

بابام بهش کمک میکنه 

اما از اونا هیری نمیاد 

واقعا خجالت میکشم از روی پدر و مادرم 

خاک بر سرم با انتخابم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من با اینکه تک پسره مثل یه بچه ای میمونه که تو بچگی خانوادشو از دست داده باشه در این حد 

ایکاش کلا نباشن 

بگیم نیستن 

موقع بدبختی نیستن 

ولی تا خوشی باشه سرشون از سوراخشون در میارن 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
توعقدبودیم ن پاگشاکرد ن عیدی اورد هیچ حتی طلاهم نخریدک هیچ النگوخودمم دزدید

بابام به من هر عید طلا میده 

ولی ازینا هیچی در نمیاد 

دوری کردن بهونه 

برن بمیرن 

تکلیفم معلوم کنن خسته شدم از دوری 

میخوام برم سر زندگیم 

اینا هم ها پوچ برام نخریدن  هرچی خرید شوهرم  خیرشون به پسرشون نمیرسه  بابام بهش کم ...

خواهر کجای کاری من نامزد کردم شوهرم اومد موند خونه ما تا وقت عروسی نرفت شهرشون کار پیدا کرد موندگار شد تا کار پیدا کنه پول تو جیبیشو هم من دادم فک کن تو اولین عیدیم من خودم از دوستم پول قرض کردم النگو خریدیم بعد پول کادوهای عیدیو جمع کردیم دادیم به دوستم 😞😞😞😞

الهی بگردم چند وقته عقدی تو جلسه خواستگاری در مورد تایم عقد قراری نذاشتین

قرار بود دو سه ماه بعد 

مشکلات کردن بهونه 

الان نزدیک دوسال شده 

بخدا دیگه بریدم 

تازه همسرم یه شهر دیگه اس 

دو سه ماه یبار همو میبینین 

حال منو نمیبینن 

بی درکن 

خواهر کجای کاری من نامزد کردم شوهرم اومد موند خونه ما تا وقت عروسی نرفت شهرشون کار پیدا کرد موندگار ...

هعیییی نذار بگم که کلا بابام ساپورتش میکنه 

بعد زبون خانوادش درازه 

چقد بی ادب آدم یکم عفت کلام داشته باشه خوبه چیزی نگفتی بهش؟ 

گفتم چرا اینجوری میگی به دخترم. گف مگه چی گفتم راس میگم دگ. گفتم اگ اون زن گندس تو چی هستی پس؟هیچی نگف منم چیزی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم بعد رفتنش به مامانش گفتم.خانوادگی استاهستن حرفو بپیچونن ماجرارو به یه جا دگ ختم کنن ادمو بدهکارکنن گفت تو دعوا راه میندازی که دخترمن دگ نیاد اینجا اره اره الان بهش زنگ میزنم میگن دگ نیاد اینجا. اینجا مال شماست و فلان منم گفتم من کی همچین حرفی زدم عزیزش بمیره هرکی چش نداره اون بیاد اینجا

گفتم چرا اینجوری میگی به دخترم. گف مگه چی گفتم راس میگم دگ. گفتم اگ اون زن گندس تو چی هستی پس؟هیچی ن ...

خاک بر سرش

هعیییی نذار بگم که کلا بابام ساپورتش میکنه  بعد زبون خانوادش درازه

بعد تو عروسی چنان آبرو ریزی کردن جلو فامیلام که تا یه عمر سرم پایینه پیش فامیلام خدا شاهده فقط از خدا خواستم که جواب این سر افکندگیو دل شکستگی منو خودش بده 

از من به تو نصیحت با گله کردن از خانوادش  خودتو فقط کوچیک میکنیچون اون هیچ وقت نمیره بع اونا بگ ...

من دلم نمیخواد بره به اونا بگه 

حداقل از من دلجویی کنه 

طرفدار من باشه